2008   Se andre nyheder fra andre år
2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014
31 December 2008
Vi vil gerne ønske alle et rigtigt godt nyt år
Vi ser fremad, med store forventninger til det nye år, men 2008 vil ikke lige gå i glemmebogen, vi fik os arbejdet rigtigt højt op, med vores dyr især hunden, som nåede en 5 plads til VM i spor, en 2 plads til IPO DM og en 2 plads til Spor DM, der er et par store resultater, på vej fra 2008 endnu, som først bliver offentlig gjort senere.
Hestene: Natalie har redet vores yngste Islænder til da hendes hest blev syg, og hun skal snart til det første stævne med Gusa, Lone har fået arbejdet Ernir op i en fin tolt som bliver bedre og bedre, vi har fået vist den 5 gang pas, så Lone har opnået al det, vi fik af vide der ikke kunne lade sig gøre med Ernir.
Kenn er blevet klubmester i Bowling i Team Sletten.
Lone har fået job så dagplejer, Lars har fået job ved Nordfrim, Kenn har fået avis job, hunde lufter på hundepension, og hjælper på nordfrim.
Hjemme siden får et frisk pust, den næste måned, den bliver opdelt i 3 afsnit, hvis i kommer igen ser i det, noget af det kan I allerede se, når i kikker rundt.
Resultater i 2009 bliver nok ikke så store, men der er planlagt en masse ting, vi må se, hvad vi kan.

24 December 2008
Vi har været ude og lege med dyrene, Deluxe har været ude på sin 8 km tur, hestene har pigerne været ude at ride på, så nu mangler vi bare at anden og risalamanden kommer ind af døren, så er julen klar, freden har sænket sig, ungerne glæder sig helt vildt, så der var lige en ledig stund til at ønske alle vores besøgende en rigtig
Glædelig jul vi håber at i må få jeres ønsker opfyldt

 
23 November 2008
Lone har fødselsdag i dag Tilykke

22. November 2008.
Gruppemesterskab i Gr. Årslev, vi er jo nød til at være med, hvor det sker, så det var vi også i dag. Det var rigtig koldt det blæste lige hen i vejret, frostvejr det var måske ikke lige den bedste spor dag, jeg havde hørt at flere hunde om formiddagen ikke var kommet igennem, så var det godt at vores konkurrence lå om eftermiddagen, men vi kæmpede os igennem og blev nr. 2 i konkurrencen i SPH1

DeLuxe

11. November 2008.
DeLuxe var ret glad for at komme hjem, først tjekkede hun madskålen, så var hun inde og se om hendes bur var der endnu, og drønede oven på for at hoppe, i den sofa, hvor hun må ligge, hun sov også lige til kl. 10 i dag. Jeg har skrevet i hendes dagbog.

Dagbog

10. November 2008.
Så har vi Kørt den lange vej hjem 11 timers kørsel men DeLuxe tog det rigtig pænt hun var ude at blive luftet et par gange, hun bliver jo forkælet lidt med det flotte arbejde hun lavede dernede, hun skal have en stor portion mad, og så skal vi op og sove.
 
9. November 2008.
Det var afslutningen, i dag og vi alle bliver placeret, det er ikke, om vi har bestået eller ej, det er ren og skær konkurrence DeLuxe er blevet nr. 5 på verdens ranglisten under Atibox i stufe 2, så det er ikke så ringe endda, det var der jeg håbede, at vi ville lande, så når jeg sidder her og har summet lidt over det syntes jag da, at det er meget godt, hvor mange er det lige der ligger over øh 4, så kom bare an, hun har fået en stor portion katte mad hendes yngling ret når vi går spor.
I morgen tager vi hjem herned fra, vi skal lige fejre det med lidt sprutel vasser.

Lidt billeder fra dagen

8. November 2008.
I dag kom den store dag Atibox VM som vi havde trænet til, vi trak lod i går om hvilke gruppe vi skulle gå i, og det blev gruppe 1, vi kom først ud, vi så lige at der rendte en hund rundt og pissede og sked på sporet, så var linjen lagt vi skulle gå på et hunde lukum. Vi var 3 i første gruppe og vi trak lod om hvem der skulle starte og det blev os, vi kom godt i gang, men der var mange lugte, det skulle også lige undersøges, og når man har en ung hund, så kan man ikke nå og få den lært at den ikke må lugte til andre ting og dommeren var vældig utilfreds med den høje fart hun kan gå i når der sker noget og så missede hun sidste genstand, så mente dommeren at vi ikke kunne få mere end 64 point, det var sku surt jeg var sikke på at vi var over 75,jeg havde jo forventet at bestå. Jeg havde sagt at der var en hund fra Holland der var yngre end DeLuxe at den ville jeg slå, og som lyspunkt fik den kun 5 point juhu. I den klasse vi stillede op i var der kun 4 ud af 9 der bestod, det var pga. de ringe arealer de havde fundet, men det var da ens for alle.

Lidt billeder fra dagen

7. November 2008.
DeLuxe er nu blevet kontrolleret af dyrlægen og fået taget temperatur og lytte på hjertet og pillet ved det gik fint og hun blev godkendt. Vi har også trukket lod og vi trak gruppe nr. 1 så vi skal gå tidligt i morgen det var lige hvad jeg ønskede, vi må ikke se de andres spor og der kommer ingen tilskuere det er lidt en flad fornemmelse. Vi var også ude at gå spor i dag, det var, nu ikke for godt, så vi må håbe at det går bedre i morgen, når vi skal gå, da vi var færdig med at træne kørte vi en tur rundt i landskabet og så nogle post korthuse det er et lækkert landskab hernede vi så nogle enkelte rester fra den sne de havde fået først på ugen men det meste er væk og det er fint vejr så vi kan gå i korte ærmer.

postkorthus

6. November 2008.
Nu er vi kommet til Schweiz og er mødt med Lene og Claus. Vi skal ud og gå spor på noget areal vi har fået tildelt i morgen så må vi se hvordan det går. DeLuxe har taget turen herned rigtig pænt hun kikkede lige op et par gange og var ude og blive luftet et par gange men ellers ganske rolig.
 
5. November 2008.
Vi er nu klar til at køre til Schweiz, vi køre i nat så vi kommer et godt stykke ned i Tyskland inden myldretiden, og forventer at være dernede ved 19 tiden. Vi har fået følgende sponsorere.
Boxer-klubben har betalt tilmelder gebyr og kørselspenge
Kennel-Carolinekildes har givet kontant beløb.
Royal-Canin Har givet tøj.
Nordfrim har givet et kontant beløb.
Der ud over har boxer gr. Årslev bistået med hjælp på alle planer. En masse har lagt jord til, så vi kunne trave det meste, af Fyn rundt, især Nordfyn, masser af personer har bistået med gode råd, både nogle der dur og nogle der ikke dur, folk der har travet bagefter, lagt sporet for os, men det har åbnet mulighederne. jeg vil gerne takke alle med den hjælp vi har fået, uden jer var vi ikke nået så langt.
Resultaterne bliver lagt ud på den Schweiz boxerside, men får jeg muligheden skriver jeg om det når jeg kan..

Schweiz boxerside

26. Oktober 2008.
Så er DeLuxe tilmeldt VM i spor i Schweiz, vi køre der ned torsdag 6 november, fredag den 7 november skal vi til dyrlæge tjek og indskrivning og lodtrækning. Vi ved ikke om vi skal gå lørdag eller søndag, men der er afslutning søndag når vi er færdig med alle spor. Dernede har vi bestilt Bed&breakfast sammen med den anden danske deltager, vi køre hjem mandag når vi er friske til det.
På Schweiz boxerside kan man se deltager liste og der er kommer resultaterne vel også. Jeg har forsøgt at finde nogle sponsorer det er ikke lykkes endnu, men vi mangler nogle svar endnu, så vi tager gerne imod.

Schweiz boxerside

28. September 2008.
Vi er her sent aften hjemvendt fra DM i Gr. Kettinge hvor vi har haft en rigtig god weekend, vi var den yngste hund om lørdagen, hvor vi blev nr. 2 i SPH1 og det var rigtig svær opgave at klare. Søndag var blev i også nr. 2 i en BP-AB og så blev vi præmieret for det bedste spor på dagen.

Prøve

Dagbog

27. September 2008.
Lars har fødselsdag i dag og jeg fik en 2 plads til spor DM af min DeLuxe

26. September 2008.
Jeg tager til DM med DeLuxe i dag vi får et par spændende dage for os, hvor vi skal op både lørdag og søndag, jeg håber det går godt. Resultaterne vil blive opdateret af Gr. Kettinge på følgende sider 
Spor-DM og IPO-DM.

Prøve
Spor-DM
IPO-DM

14. September 2008.
Sabine er blevet fundet på nettet af en tidligere ejere, det var rigtig rart at høre lidt om, hvor hun kom fra, de sendte også et billede med.

Billede

13. September 2008.
Natalie og Sabine har været til stævne i LC2 både i show klassen og Fyns cuppen

Sabine

07. September 2008.
Natalie og Sabine har været til stævne, hvor de har dannet et hold fra Bogø på 4 hvor de konkurrere mod andre hold det skal de i alt 4 gange og det er deres samlet gennemsnit der giver stillingen i dag blev de nr.4.

Sabine

06. September 2008.
I dag vil jeg skrive om det der ikke er så sjovt, vi var til prøve i Gr. Årslev og vi bestod ikke. sporet var ret godt med 90 point og lydigheden 79 point det var ok vi er blevet bedre til at sammenarbejde under pres. Men forsvarsdelen hun fik ikke fat i flugten hun forsøgte 4 gange men fik ikke ordentligt fat og så bliver man stoppet. jeg havde frygtet det efter sidste træningsdag der gjorde hun det samme, men vi må tage arbejdstøjet på, og arbejde lidt hårde med det, ind til den sidder i kasse.

Prøve

02. September 2008.
I år har jeg besluttet at fejre min fødselsdag med en Sporhunde prøve til DM d. 27 september, DeLuxe er kommet op i fart igen, men er noget ustabil og meget svingende om det er hundeføren eller puperteten, kan jeg ikke beslutte mig for, men det skal prøves det er jo rart når andre lægger sporet for os. Vi er også tilmeldt prøve 6 september i Gr. Årslev. Vi kan jo ikke blive ved med at holde sommerferie.

Dagbog

23. August 2008.
Natalie og Sabine har været til stævne i dag på Trøstruplund og samlet point til Fyns Cuppen, hun var tilmeldt 2 klasser men kom kun til at ride den ene, så blev det aflyst pga. regnen de var ved at synke i til knæene, men de blev nr. 8eller 9 der var ikke talt sammen da de kørte de kunne ikke pga. af regnen.

Sabine

13. August 2008.
I dag er det Sabine's fødselsdag hun  bliver 17 år

6. August 2008.
Vi har fået det endelige resultat fra dyrlægen der er ikke noget i vejen, lige efter hun har været ved dyrlægen har hun gravet huller til at ligge i, så vi går ud fra at det er homogalt samtidigt med at det har været varmt, træningen i mandags var også til den bedre side, og tirsdag kunne vi gå spor arbejde med lydighed, lave C-arbejde, og hun var med i haven og lege, så der er en bedring, så kan vi komme i gang med positiv indlæring igen.
 
28. Juli 2008.
Vi har været ved dyrlægen med DeLuxe, vi syntes at hun er for træt og køre hurtigt død når jeg træner med hende eller bare går en tur, det var også galt efter sidste løbetid men denne gang er det meget værre og med det hun skal nå i efteråret (DM og WM), har jeg behov for at hun er i topform, men det kniber en hel del. Dyrlægen fandt ikke noget, der blev taget blod prøver, de fandt et tal der var for højt vi skal aflever afføring om et par dage som de skal undersøge for alle typer orm, ellers skal vi se om det ikke bliver bedre om en 3 uger, hvis det er homogalt pga. løbetiden. Vi fortsætter arbejder som vi plejer, men 5 uger, hvor det går ned af bakke, så kan det da snart kun gå fremad.

Dagbog

20. Juli 2008
Vi er kommet hjem fra ferie, en uge i Silkeborg, det har været en aktiv ferie, med kanoture og traveture i massevis og svømning.

Ferie

17. Juni 2008.
Ernir bliver 12 år i dag.

13. Juni 2008.
Sabine vores Dansk sports pony fik en 1 præmie og 22 point på dyrskuet i Odense, vi har ikke fået kritikken endnu så den er vi vældig spændt på at læse.

Sabine

11. Juni 2008.
Kenn har været til bowling afslutning, hvor han blev klubmester i Junior/ynglinge i team Sletten, han fik 188 point det var 40 over de andre, så det var rigtig flot.

Pokal

10. Juni 2008.
Sabine vores Dansk Sports pony, er tilmeldt Dyrskuet i Odense d 13-14-15 juni, sammen med Natalie, først skal hun udstilles, derefter skal hun ride dressur konkurrence, i pauserne har hun fået tildelt plads nr.132 der vil vi være en gang i mellem ellers ved Islænderne og ved Otterup hobby foder hvor Lone skal hjælpe til når hun har tid.
Gusa kaldet "Gustav" bliver 5 år i dag.

Dyrskue

08. Juni 2008.
Deluxe og Lars har været til C-Camp i gruppe Darup hele weekenden så hun er meget træt, vi fik lært en masse som vi skal arbejde videre med.

Dagbog

07. Juni 2008.
Natalie har været til stævne med Sabine i LC2 hun blev nr. 8 ud af 28 fik 136 point og det svare til 59,13% i ren LC2 blev de nr. 3 så det var rigtig flot

Stævne

30. Maj 2008.
Natalie har bestået ride mærke 1
 
17. Maj 2008.
Det er sille's Fødselsdag hun bliver 6 År
I dag har vi fået meddelelse om at F.C.I. har godkendt vores kennelmærke så nu er vi registreret i F.C.I. og Dansk Kennel Klub og vi er blevet indehaver af  Kennel Svalur.
Lone og Ernir har været til stævne, hvor de stillede op i T8 Tolt og fik 12,1 blev nr.11og i V5 firgang og fik 14,3, det var en super dag for dem med rigtig flot resultat.


Kennelmærke
Stævne

11. Maj 2008.
Det er Mille's Fødselsdag hun bliver 7 År

08. Maj 2008.
Natalie har været ude på rideskolen og fået rytter licens, hun skal først have det når hun er 12 år, men ride læren syntes at hun lige så godt kunne komme i gang og få det taget den ene gang, hun var igennem en 3 siders prøve og bestod

Diplom

07. Maj 2008.
Det er Bettes fødselsdag han bliver 12 år

30. April 2008.
Jeg har været ude på Dæhnfeldt og sige farvel, da det var min sidste dag, det var lidt trist, at hilse af med gode kollegaer og jeg mødtes med de andre der også skulle holde vi holdt et lille komsammen, men samtidigt er jeg også spændt og glæder mig til mit nye job hos Nordfrim.
Og det Svalur's fødselsdag han bliver 6 år.

27. April 2008.
DeLuxe og jeg har været til spor hunde prøve SPH1 i Dobermann klubben Odense, anden sporlægger og dommer et rigtigt svært spor vi fik 80 ud af 100. Og så gik vi blind hund for en IPO1.

Prøver

Dagbog

21. April 2008.
Der har været nogle dokumenter fra, da Natalie har været til stævne, jeg har manglet at sætte ind, nu fandt jeg dem efter en god gang oprydningen.

Stævne

15. April 2008.
Det bliver offentliggjort i dag at vi søger om Kennel mærke, og det kan ikke overraske mange at vi har valgt navnet Kennel Svalur, det er det navn de fleste kender os for. Vi skal så vente til slutningen af maj for godkendelsen er i hus, vi starter så derfra.

Svalur

13. April 2008.
Natalie og Sabine har været til elev stævne på Bogø ride center  hvor hun slog dem alle i de klasser de konkurrerede i ved at have 63,9%, hun lavede kun småfejl . Dem hun kæmpede i mod var meget ældre end hende, så det er en sej lille pige vi har.

Stævne

13. April 2008.
Jeg ville være sikker på at DeLuxe er dygtig nok til at bestå en sporhund prøve SPH1 så vi var oppe til prøven igen i dag, men ny sporlægger, og fik 80 ud af 100.

Prøver

Dagbog

11. April 2008.
I dag efter næsten pyh ha jeg ved ikke hvor mange spor vi har øvet, i meget blæsevejr knas tør jord lykkedes det at bestå en sporhund prøve (SPH1), vi missede 2 genstande ud af 4 havde lidt problemer ved et par knæk og der kom en bil da vi skulle over vejen det gav lidt uro men vi fik 80 ud af 100

Prøver

02. April 2008.
I dag blev det så skrevet i Boxer-bladet at DeLuxe blev på en delt nr. 3 plads i Årets danskopdrættede Brugshund 2007 og på en delt nr. 5 plads i Årets brugshund 2007. DeLuxe point blev først gode nok efter vi havde klaget, DeLuxe var den yngste af de 3 hunde som blev placeret på de pladser, så vi stod selvfølelig til sidst. Så hvad kan man sige "juhu"

Dagbog

22. Marts 2008.
DeLuxe fødselsdag, den bitte hund bliver 2 år.

11. Marts 2008.
Jeg har i dag indgået en aftale, om at starte med at arbejde, hos Nordfrim fra 1. maj 2008.

Nordfrim

25. Februar 2008.
Vi har i dag ansøgt Dansk Kennel Klub om kennelmærke Det bliver offentligtgjort d.15 April på Dkk hjemmeside, hvor der skal være mulighed for at klage, og det skal registres i FCI. så følg med og se hvad navnet bliver vi forholder os køligt, ind til det bliver offentliggjort. Hvis vi kan få det skulle det være godkendt i slutningen af maj.

DKK

23. Februar 2008.
Kenn har igen i år fået præmie ved Fyen's mesterskab i bowling han blev nr. 3 i hold.
 
12. Februar 2008.
Natalies fødsels dag, hun bliver 9 år.

11 Februar 2008
Jeg har skrevet lidt i  DeLuxe's Dagbog

Dagbog

03 Januar 2008
I dag er det Kenn's fødselsdag han bliver 13 år

01 Januar 2008
Jeg har opdateret DeLuxe's Dagbog

Dagbog

01 Januar 2008
Resultater 2007
Vores boxer Deluxe har bestået følgende prøver:
BP-B, BP-AB, FP, UHP og Stufe 1.
Nr 6 til Atibox SPH- VM i konkurrenceklasse 1
Nr 4 Danmarksmesterskab i BP-AB
Nr 3 Årslev Cup i BP-B
Nr 2 I kreds mesterskab i BP-AB
Er blevet mentaltestet og avlskåret.
Nr. 3 i Årets danskopdrættede Brugshund 2007
Nr. 5 i Årets Brugshund 2007

Vores dansk sports pony sammen med Natalie:
Nr 1 I LC1 i
Sports ride klubben Bogø
Nr 3 I LX i Sports ride klubben Bogø

Vores islænder Ernir med Lone
Red opsamling for prins Joakim på dyrskuet i Odense
Nr 12 til Orelundstævne

Kenn til Bowling
Nr 3
ved Fyen's mesterskabet i Bowling for hold

Vores islænder Svalur
Fik 1 præmie på dyrskuet i Odense