Carolinekilde's DeLuxe's Dagbog
                Fødselsdag 22-marts 2006

  9-10-11 April 2010
DeLuxe har jeg meldt til SPH1, IPO 1 og SPH 2, i løbet af 3 dage det er hårdt program, men hun har en super energi, som vi kan udnytte, Vi lagde ud fredag med et super hurtigt spor SPH1, hun tonsede igennem sporet men gjorde det ok.
Lørdag Var hun oppe i en IPO1 vi lagde ud på sporet med 99 point, i lydigheden startede med at den anden hun som er på bane samtidigt overfalder DeLuxe, og 5 gang vil den parre hende, jeg er nød til at skælde DeLuxe ud, der mister hun en smule tillid til mig og det bære lydigheden præg af, hun går for lang fra mig, det gør ikke øvelserne optimale, men der var også gode elementer det var første gang hun sprang over flugtspringet i fuld højde uden at ramme på, og hun kom ind og sat foran mig som hun skulle med apporten, fremad sendelsen blev ikke lang nok, i alt fik vi 81 point.
C-Arbejdet hun havde lige haft en hund springende på sig, og DeLuxe ville også lege hun tog det først skjul helt perfekt så løb hun den forkerte vej om det andet og over til dommeren skal vi lege, nåee der var også en figurant, og hun kom i gang flugten havde hun fadt første gang, overfaldet får hun fadt i spidsen og figuranten fik lov til at løbe halvdelen af banen for at se og hun gav slip men det gjorde hun ikke, i modprøven får hun ikke fat første gang men anden gang ok, over og aflevere, og så er den hjemme, men nej dommeren syntes ikke det var ok vi måtte nøjes med 63 point.
Søndag var DeLuxe oppe i en SPH2 træt heden fra de andre dage og et rigtig langt og svært spor, gjorde at hun fik sig kæmpet igennem med 70 point.
Det har været en lærerig weekend, hvor der er frem kommet, nye sider af DeLuxe, hvordan hun skal bruges, og jeg har lært nogle nye trænings metoder som vi kan få gavn fremover, det har været en rigtig god Årslev Cup. Og så vandt vi SPH 1
  22 Marts 2010
DeLuxe bliver 4 år tiden går stærkt, hun er en super pige, der gerne vil arbejde, og det får hun lov til det næste år's tid, og så bliver det måske hvalpe tid igen. Men i dag får hun et lækkert spor..... med masser af godbidder. 
  20 Marts 2010
Det har været et dårligt vejr i flere uger, der er ikke blevet trænet rigtigt, og det er snart tiden til Årslev-Cup. Jeg har hele tiden haft planerne om at jeg ville op til IPO1, men der er også spor prøverne, jeg har jo hele tiden sagt til sporfolkene at de skal vide at jeg går lige bag ved og hvis de falder træder jeg over dem. så må jeg jo satse hele butikken, og gå op til det hele, og se om vi holder hele vejen hjem.
Der er lagt trænings planer helt op til Årslev Cup, hvor der skal power trænes i Påsken.
Det bliver en travl Weekend til Årslev Cup jeg skal lægge spor om fredagen også, og jeg har meldt DeLuxe til den weekend så er der ingen vej tilbage.
  13 December 2009
Jeg havde besluttet at vi skulle holde pause, og træne hende op til Årslev Cup, men jeg blev spurt om jeg ikke ville prøve en IPO-V sammen med en fra klubben, jaja hvis han tør så vil jeg også, der bliver lavet en prøve så vi kan komme op, men vi skulle lige prøve figuranten en uge før, det gik af h....... til, der var et par stykker der anbefalede at jeg skulle lade vær med at gå op, men jeg havde meldt til, så går jeg op. Jeg fik et par gode tips af figuranten, og dem prøvede jeg at arbejde efter. Da vi kom til prøve dagen gi vi et super spor 99 point nåeee det er jo også vores stærke side, lydigheden gik ok den havde jeg ikke trænet meget da jeg var gået mest op i C-arbejdet da det var vores svage side. Men i C delen gjorde hun det hun skulle med nogle fejl, og så var vi den der gjorde bedst på dagen, jeg lå på en lyserød sky hele vejen hjem det var en fed dag.
14 November 2009
Det næste trin på stien en SPH2 nu var jeg blevet danmarksmester, ja så må vi vider, jeg havde et ønske om at bestå, men DeLuxe havde mere i sig, hun gik et super spor 91 point det var over alt forventning, det gjorde også at jeg blev gruppemester, håne rette et helt å Jubii.
27 September 2009
Danmarks mester i SPH 1, vores træning havde båret frugt, Det blev oplyst en uge før prøven at vi skulle gå på raps, jeg besluttede, at så skulle vi ikke træne i det, den sidste uge gik jeg på bar mark, for at gøre det så svært som muligt, så var jeg sikker på at hun ville føle at rapsen var nemt. lige inden jeg skulle gå sagde min ven vær sikker på at DeLuxe stopper ved første genstand så er de andre ved at skide i bukserne, og jeg skulle gå først, dommeren sagde da jeg havde meldt til, der er flaget, brug den tid du skal for at komme i gang, Han kender ikke DeLuxe, vi skal bare i gang, men jeg kunne mærke jeg havde selv en ro, så jeg gjorde bare som jeg plejer, vi gik langt ned af første lang side, ingen genstand, men efter første knæk kom den første genstand hun stoppede perfekt, jeg løftede genstanden rigtig højt, om de gjorde noget i bukserne ved jeg ikke, men jeg var glad, hun tjekkede traktor spor og afledning, gik i et dejligt tempo lige inden nr 2 genstand begyndte dommer og sporlægger at diskutere men jeg kunne høre om hvad, nr. 2 genstand trådte hun lidt over, da vi skulle over vejen satte jeg farten lidt op, hun ramte lidt ved siden af på den anden side, og da var det rigtig svært jeg kunne se og mærke det på hende, nr. 3 genstand missede vi helt og sidste genstand jeg kunne se den men hun ville ikke stå ved den, der var ikke noget fært på den. Vi fik 87 point, det var jeg meget tilfreds med, jeg var den eneste der kom i gennem SPH1, jeg ved ikke om det var fordi de andre havde lavet i bukserne, nej det var et svært areal, men de skal jo kunne gå over det hele.
Jeg er super stolt af DeLuxe
  15 August 2009
Der er blevet meget stille efter at hvalpene er kommet væk, men vi har hørt fra alle at det er gået godt, og den vi har beholdt, følger bare med over det hele, DeLuxe opdrager den, det lyder lidt volsomt en gang imellem.
Jeg er begyndt at træne DeLuxe, jeg kan mærke at hun er forandret, der er mere ro på hende, jeg beslutter at træne hende op til spor DM det går rigtig fint, jeg har nogle super arealer at træne på lige i nærheden, jeg har også vores nye hvalp Giga med den skal bare opleve noget.
  24 Juli 2009
Aflevering af hvalpe det var både godt og skidt, de var begyndt at blive stride, de første går fint, men da de sidste smutter er det trist, DeLuxe mærker vi intet på jeg tror hun er så træt af dem at hun ligger med poterne oppe, vi beholder nr. 7 selv han så lidt mærkelig ud i starten, men han artede sig fint og har et behageligt temperament, vi havde fået alle tjekket ved dyrlægen inden vi afleverede dem, der var ikke noget at komme efter, selv alle stenene var faldet ned.
  20 Juli 2009
De sidste tre uger holder vi ferie, den første uge er jeg alene med dem, og jeg er så heldig at de finder ud af at hvis de gør så kommer der nogen, men jeg beslutter kl. 7,00, så kommer jeg ned til dem, når de starter kl. 4 er det lang tid, det tager 4 dage at vende dem af med det, men når vi så kommer ned til dem skal vi helst helt ned og de kæmper om at få lov til at kysse og kæle. Vi har dem meget ude på græsset og lege og vi har lavet en lille løbe gård så de kan gå ud og ind, vi kommer ikke nogle steder vi kan simpel hen ikke lade vær med at sidde ved dem. DeLuxe er ved at være træt af dem de sidste 14 dage bider de hul i patterne, hun finder ud af at hun kan ligge på have bordet og trampolinen så har hun fred.
  30 Juni 2009
DeLuxe trænger til at lave noget, jeg begynder at træne hende lidt, hun er helt rast løs, hun nyder at komme ud på græsset alene med mig, og hun falder helt til ro igen.
  18 Juni 2009
Hvalpene er begyndt at tumle en del rundt og begyndt at gø af hinanden, DeLuxe går kun i kassen når der er behov for det, det bekymre os lidt at hun ikke er der mere, vi spørger Kennel Carolinekilde, og de siger at det er helt normalt, det gør de når de har helt styr på det, men vi er da stadig lidt bekymret.
  30 Maj 2009
Føj hvor gør det undt i kroppen og ligge i hvalpe kassen, men vi er så glade for dem, så der skulle nødig ske noget, DeLuxe er en rigtig god mor, hun har helt styr på hvalpene vi er imponeret, hvordan hun klare det.
  22 Maj 2009
Jeg har ligget ved DeLuxe hele natten og passet på at hun ikke ligger sig på nogle, her til morgen, kan vi rigtig få dem studeret, vi synes at nr. 7 ser lidt mærkelig ud i hoved vi vil spørge dyrlægen, hvorfor det ser sådan ud. Ved dyrlægen, får vi at vide at de ser godt ud og der er ikke nogle fejl, nr.7 mente dyrlægen lige at vi skulle vente og se, hun mente ikke at der var noget problem.
  21 Maj 2009
Jeg sad og snakkede i telefon lidt over kl. 5 får jeg pludselig at vide at nu sker der noget, det kan ikke passe det er jo først om et par dage, men det var nu. Ja vi nåde ikke at kontakte nogle, selv om der var rigtig mange der havde tilbudt det, den første fødte hun stående, og vi åbnede posen, og Deluxe spiste den, nr. 2 lå hun halvvejs ned og hjalp med at åbne posen, nr.3 og 4 smutte bare ud, så holdt hun en pause og så begyndte hun igen nr. 5-6 kom hurtigt ud, nr.7 var den største, der efter kørte hun træt, men alligevel, kom der 2 mere, 9 sunde hvalpe, ser det ud til.
16 Maj 2009
Jeg har lavet en, kasse til DeLuxe, den faldt i god jord med det samme, hun er selv gået der ind et par gange, men det er jeg nu heller ikke så nervøs for det, hun er god til at tilegne sig nye steder, men nu har hun nogle dage til at vænne sig til kassen.
  15 Maj 2009
Tiden nærmer sig hastigt, hvor hun skal føde, og der er sket utroligt meget de sidste 14 dage.
Hun er begyndt at blive tykkere og maven er begyndt at vokse ned af, hun er blevet en del rastløs som om hun ikke kan finde ud af, hvad der sker, vi har fodre hende 3 gange om dagen de sidste 14 dage, det har hjulpet en del på den uro hun havde tidligere. Lige nu kan vi se at der er liv i hendes mave, de holder fest og DeLuxe kan bestemt ikke forstå, hvad der sker, men der er utroligt meget bevægelse, som vi både kan se og mærke, de trænger nok snart til en større kravlegård, men vi må jo nok vente de sidste 10 dage.
De bevægede sig ret meget inde i hendes mave her til aften, at jeg måtte lade hende ligge på skødet og holde hende på hoved, for at hun kunne falde til ro men nu er natten faldet over dem.
  20 April 2009
Nu er der gået 4 uger, vi er stadig meget spændte, vi synes at vi kan se en masse, men vi ved ikke om det er rigtigt eller forkert, men det vi kan se og mærke er, hun er frygtelig træt, hun vi stadig gerne med, men bliver hurtig forpustet, når hun har lagt sig vil hun være i fred, hendes patter er kommet ud og svulmer mere og mere, hun er også begyndt at gå anderledes og sidde anderledes, benene lidt ud til siderne, hun er frygtelig sulten. DeLuxe er ikke blevet tykkere, men ved den nederste del af ribbende er hun begyndt at bule ud men ikke på maven, vi tror og håber at der er noget.
  25 Marts 2009
Parring: Jeg kom til Lodburg tæt på Berlin søndag kl. 13,25 de kom ud og åbnede og jeg blev inviteret inden for og blev budt på kaffe, vi snakkede om de papirer jeg havde med og hvorfor jeg havde valgt deres hund, og jeg gjorde klart at jeg ville se hunden og vi skulle være enige om reglerne, og det var ikke noget problem, de gik vældig meget op i Boxer, (jeg har aldrig set så mange forskellige statuer og billeder af Boxer samlet på et sted), Nestor blev hentet, så jeg kunne tjekke ham, jeg satte mig på gulvet, og jeg faldt pladask for ham, den havde et lækkert sind meget glad uden at være ivrig, meget velplejet pels, deres anden boxer kom også ind, og var lige så god, jeg var ikke i tvivl det var et godt valg.
Jeg gik ud og luftede DeLuxe og parringen skulle finde sted i deres gård og det gik ret stærkt et par minutter efter var Nestor i gang og de hang sammen i 15 minutter og DeLuxe savlede som hun skulle. Jeg lukkede DeLuxe ind i buret og vi gik ind og udfyldte papirerne og fejrede en vellykket parring med  en flaske Champagne.
De havde fundet et sted hvor jeg kunne overnatte, og de fulgte os derhen.
Jeg skulle komme igen næste morgen kl. 9, vi gik i gang med hundene med det samme men denne gang var Nestor ikke så interesseret, så det tog lidt længere tid før han sprang på de fik lov til at løbe lidt rundt, efter 10 minutter fik vi ham på alligevel og de hang samme i mindst 20 minutter og DeLuxe savlede rigtig meget så det var også vellykket men Frank mente at den bedste dag var søndag. Jeg var inde og få kaffe og tog afsked med dem, og vi kørte hjem igen, med et håb og et godt kuld hvalpe.
  22 Marts 2009
DeLuxe 3 år fødselsdag, her lørdag aften ligger hun og sover i sække puden, hun er klar over der skal ske noget men hun er træt det tære på kræfterne når man er i løbetid, hun er meget træt, og meget urolig hun vil ud og ind, går rundt og glor på os for at se om hun kan og må komme ud.
Her søndag er det 14 dagen efter hun er begyndt at bløde og efter lægen prøver er det her den 22 og 23 hun er klar til at blive parret, det gør vi så, kl. 7 køre vi til Tyskland.
Vi har fundet en han hund der nede der opfylder mange af vores krav, vi har nogle ting vi lægger vægt på, man kan ikke få alle ønsker opfyldt, vi syntes at det er en af dem der ligger i en god standart, vi håber at DeLuxe og hanhunden giver nogle fine hvalpe.
DeLuxe løbetid kom 1½ måned senere, det har gjort at vi måtte vælge en anden han hund, en den vi først havde fundet, fordi han var bortrejst med hunden, og der var en anden i DK der havde brugt den, det gjorde at den blev uinteressant i denne omgang.
Fruen i huset mente også, at det nok ikke var meningen, at vi skulle bruge den, når det gik sådan, og hun har nok ret, og så kan hun bedre lide den vi skal ned til.  
  07 Marts 2009
DeLuxe har nu gået en måned over sin løbetid, hun synes nok, at det ikke er alt, vi skal bestemme, så vi må tage det som det kommer, og vi parre hende når hun er klar.
Indtil hun er klar, træner vi, som vi plejer, jeg har mange ting vi gerne skulle nå. Hun har fået mere ro på sig, så hun er nemmere at arbejde med.
Sporet: havde jeg en dommer med, der kommenterede, hvor langt vi er kommet, det var lagt med elementerne i et SPH2 spor, han mente at vi nemt kunne klare det, det vi viste den dag var over 80 point, det køre udmærket.
Lydigheden: Jeg har arbejdet meget på kontakten, den er blevet bedre, vi træner alle elementer i en IPO1, vi mangler 20cm på flugt springet, men apporten er god i træningen, fremad sendelsen, hvis hun tror der er noget derude går det over stok og sten.
C-arbejdet: vi arbejder os fremad, men det er det der halter mest, hun vil også gerne slikke figuranten inden vi går i gang, men hun er blevet bedre til at bide når hun er kommet i gang, så det ser ud til at gå fremad.
Hvis DeLuxe ikke kommer i løbetid deltager vi i Årslev cup i SPH1 først i april.
22 November 2008
Gruppemesterskab 2008 i Gr Årslev, vi deltager for at få træningen, gruppen er god til at planlægge, lave den bedste mad til billige priser, men de glemmer at bestille det rigtige vejr. Sporet blev lagt i frost vejr, og vi skulle vente 3 timer, så kan vi gå, men i det vejr kan vi tage bind for øjenen og bare gå, og stole på hunden, men DeLuxe var oppe og køre fra vi stod op om morgen, jeg var ude og lege med hende, på banen før vi kørte på sporet, nøjjjjjjjjjjjjj der var energi, men med det vejr, viste jeg, at jeg fik brug for det. Første på sporet kom ikke i gang det, så ud som om, der ikke var noget fært, sporlæggeren var ude og finde sporet alene. Vi blev kaldt i gang, der var energi jeg kunne næsten ikke holde hende, og jeg skulle gå ret langt, hun ville ud i marken og i gang, hun var så ivrig at hun sat med ryggen til dommeren, da jeg meldte til, men vi måtte gå i gang, og hun kom hurtigt i gang, hun skulle lige finde ud af at der var startet lidt anderledes ca. 30cm fra start flaget, men vi kom i gang og det gik der ud af, hun havde lidt udfald pga. vinden, men fandt tilbage, hver gang, første knæk var perfekt, så en lang side med højt søg ved 3 knæk, gik det galt, hun drejede til højre, i min hjerne stod der venstre så jeg trak i hende en hel del gange til, dommeren sagde følg din hund, fy for katten for en føre fejl, hun kom over vejen og blev lidt usikker på den anden side, der var der græs, hun havde svært ved at komme i gang, men fandt det selv og jeg fulgte hende til enden, hun missede 2 genstande jeg tror det var vinden når hun blev presset ud, og gik uden om. Dommeren forklarede mig også en del om min føre fejl, at det var den der kostede, flest af mine point, men vi fik da 71 point, og blev nr. 2 i gruppemesterskabet.


7-8-9 November 2008
Spor VM Atibox i Schweiz, vi havde snakket, om at tage med efter sidste år, det var jo sjovt at være med, men det kræver ekstra træning, vi havde arbejdet hårdt på det, jeg syntes også at Deluxe var klar, Vi kørte der ned en dag før, så vi lige kunne nå, at gå lidt spor der nede, og hun kunne tilvende sig, og føle sig lidt hjemme. Det andet danske par, havde fundet et super sted hvor vi kunne være i fred, så alt gik vældigt.
Vi kom til lodtrækningen, der fik vi at vide, at vi ikke måtte se de andres spor, og dommerne begyndte at diskutere det på mødet, køre 1200 km og så må vi ikke se noget, det lugter af snyd syntes vi, det var mest den tyske dommer, der ikke ville have det. Men vi trak lod om hvilke gruppe vi skulle være i, jeg trak gruppe 1, det blev sammen med den anden danske deltager, og en Hollænder, vi har snakket en del med, hun havde også den hund, der var yngre end DeLuxe, så hende ville jeg slå. lørdag morgen kom vi til sporet, vi skulle trække lod om, hvem der skulle starte, de kom jeg til, og jeg fik at vide, hvor vi skulle gå, Vi havde set, at det var der alle folk fra byen luftede deres hunde, hunde løb løs pissede sked over det hele, jeg har trænet på et græsareal hvor der går mange hunde, så jeg viste at det ville blive svært, hun er lige, ung nok til at lade vær med at blive fristet, hun gik fint med næsen nede hun snusede til enkelte steder uden for sporet, hun stoppede ved første genstand tog knækkende fint 2 genstand stoppede fint kontrollerede afledningen lidt for meget i den spidse vinkel gik hun lidt over, men fandt tilbage, og vi kom til enden lidt flakkende, og fik ikke genstanden, men den var hjemme troede jeg, dommeren sagde jeg du fik ikke sidste genstand, så du får under 70, jeg takkede lige sporlægger og spurtede efter dommeren, der fik jeg et møgfald over den høje hastighed, jeg gav hende lov til at gå i, det var hele grunden til at han ville give mig under 70, han var bestemt ikke tilfreds med det, Han fortalte de få tilskuer om turen, og sagde mens alle hørte det, hvis du får farten ned til næste år vil jeg give dig 100 point, hvad kan man lige bruge det til, vi fulgte efter for, at se de andres spor, nu måtte vi godt alligevel, hollænderen fik 5 point, så var hun da slået, der var en tysker med, hun har flere Sph2 og blevet nr 8 til tyske mesterskab hun fik 33 point. Når jeg ser de andres resultater, ligger vi faktisk ret godt, der var et par store kanoner vi slog, og der er ikke noget om bestået eller ikke bestået, det er Point der tæller. arealerne var lidt uretfærdigt, vi i gruppe 1 gik på et hunde lokum resten gik inde på en lufthavn hvor der ikke kom så mange andre dyr, det var lidt uretfærdigt, de kunne godt have gjort det ens for hver konkurrence. Til afslutningen tog vi Danske flag med og viftede og sang med på musikken, der blev vist taget en del billeder af os, så kan de stive tysker lære det.
I siegerklassen var det 4 tysker der lå øverst Nr. 5 var vores veninde fra Holland det lugtede lidt, vi måtte jo ikke se dem gå spor, hvad skal man sige Hmmmm.
Men i vores klasse blev vi nr. 5, jeg bliver mere og mere glad for pladsen de 4 der var bedre end os var det også, dem der var under kom slet ikke igennem hele sporet, så det er ikke et ringe stykke arbejde hun har lavet, det kan vi godt være bekendt, vi må bare arbejde lidt videre med det.
Søndag 28 September 2008
IPO DM Gr. Kettinge nu var jeg der over, så kunne jeg jo lige så godt deltage, jeg havde forsøgt at bestå en BP-ABC men det lykkedes ikke så jeg måtte gå op i en BP-AB, jeg kunne se hvem jeg skulle konkurrere mod min chance var at slå dem på sporet, jeg havde hjulpet DeLuxe efter SPH1 i går, med at flytte færten ned på 15 minutter ved at ligge et motivations spor med masser af godbidder. Men vi var heldig at vi skulle gå ved 10 tiden og det var et par timer før end i går så jeg var ikke så nervøs vi kom til at gå i 20cm højt græs og det er vi gode til, min værste konkurrent fik fortrinligt det er over 96 point så er det svært at slå nogen på sporet men vi meldte klar til dommer og han sagde værsgo jeg gjorde DeLuxe klar og på 2 sekunder var 10 meter snor kørt igennem min handske hun  ville bare fremad og det gik stærkt men hun stoppede flot ved første genstand da jeg havde samlet op og sagt søg 1½ sekund efter var vi ude i 10 meter hun ville bare fremad så jord og græs stod bagud men jeg kunne holde hende og knækket tog hun flot og jeg måtte løbe lidt for at følge med hun stoppede ved sidste genstand rigtig flot, DeLuxe ville gerne mere. Dommeren sagde fortrinligt hele vejen rundt men farten skal lidt ned jeg tror han trak 1 point i knæk, 1 ved sidste genstand og 1 for den høje fart så vi fik fortrinligt og 97point. lydigheden er ikke vores stærke side men vi lavede et ok stykke arbejde vi mangler hurtighed i sit og dæk og i dag ville hun ikke sidde lige i indkald, apporten ville hun ikke sidde sig til sidst så jeg gik i trænings mode og gav en kommando det koster jo men det er 2 gang i træk til prøve at hun gør det, så hun skulle bare sidde ned inden jeg tog apporten  vi er blevet bedre til at sammen arbejde så det er ok for mig, og igen de andre hunde har jo haft flere år til at træne i vi fik totalt 177 og det er det bedste vi har præsteret ind til nu det rakte til en anden plads, men så blev præmieret for bedste spor på dagen. Vi har gjort os positivt bemærket hele weekenden. Gr. Kettinge sørgede for en god indkvartering og nogle hyggelige dage.
Lørdag 27 September 2008
Spor DM i Gr. Kettinge, ja det var noget jeg havde set frem til vi har trænet det rigtig meget, men det var gået lidt ned af bakke pga. af tørken. Jeg ville gerne se, hvor vi lå i forhold til alle de gamle hunde vi skulle konkurrere mod. Vi var ikke så mange stufe1 skulle gås først det blev også det bedste spor på dagen, allerede ved stufe 2 startede problemerne med færten jeg troede bare det var hunden, da vi skulle i gang med vores klasse  SPH1 skulle jeg starte som nr. 2 jeg kunne se at hunden før havde store problemer med færten og den vandt VM sidste år, så blev jeg lidt nervøs men håbede på at DeLuxe bare var det bedre, men når færten forsvinder og jeg skulle gå en halv time senere og det blev varmere og støvede mere og mere. men vi gik i gang, DeLuxe startede flot op ud i 2 line længder så var der ikke mere fært og vi fik problemer vi kæmpede os op til første genstand hvor hun stoppede flot, vi kæmpede og jeg pressede hende alt hvad jeg kunne men jeg kunne se at det var svært og hun kørte død tungen hang langt ud af munden og hun kæmpede virkelig, vi kom til en lang side der var rigtig lang da hun havde fundet en genstand på den fik hun en fært og gik rigtig stærk jeg pressede hende alt hvad jeg kunde for at få hende ned til enden og over vejen det lykkedes også, men på den anden side fik hun problemer igen, jeg fik hjælp af dommeren hun sagde at sporlæggerne havde lagt for tæt så der blev jeg ikke trukket i point vi fandt sporet igen og kom til sidste knæk det tog hun men gik ud af det igen dommer og sporlægger kunne ikke finde det så jeg måtte vente til sporlægger havde skridtet det af vi mistede sidste genstand. Dommeren sagde at sidste knæk før vejen var sporene lagt for tæt derfor ville min hund søge over i det andet spor der havde lige gået en hund og 3 personer, det samme var galt over på den anden side af vejen, jeg plejer at kunne gå et SPH1 på 7-10 minutter i dag brugte jeg en halv time. senere på dagen gik en af de gode gamle gavede af pga. manglende fært, så jeg er faktisk lidt stolt af at vi kom i gemmen med 70 point når jeg kikker på de forhold vi var under kunne det havde gået bedre hvis jeg havde startet en halv time før, jeg er rigtig glad for min anden plads og jeg viste at vi var på vej op.
  Lørdag 7 September 2008
Så kom dagen, hvor jeg ville prøve at have lidt C-arbejde med i mine prøver. Jeg kørte tidligt, jeg skulle låse op for køkken personalet, så jeg havde masser at tid til at lufte DeLuxe, og gøre klar, vi kørte planmæssigt på sporet, mit spor fik lov til at ligge 25 minutter fordi dommeren hade glemt sin mappe, men det passe mig fint, jeg gjorde snoren slap lige da hun startede så hun gik ud til siden, men fandt selv ind hun stoppede perfekt ved første genstand, gik lidt over ved knækket, men hun fandt hurtigt sporet så ville hun fremad, hun lavede næsten hjulspænd og vi kom hurtigt ud til enden hvor hun markerede genstanden, men ville ikke stå stille den del fik vi 90 point for. Lydigheden hun var meget urolig så jeg tog hende ud noget før jeg skulle gå og lavede kontaktøvelser og da jeg gik ind, gik jeg forbi gruppen, så hun havde set dem, tandvisningen var ok og jeg måtte gå i gang vi startede fint, men så begyndte hun at gå spor vi lavede en ok vending løb var ok i knækkende hang hun lidt Hun satte sig for at pisse jeg lod hende tisse lidt så trak jeg hende videre vi lavede ok vending og stoppede fint, 8 tal i gruppen gik fint. jeg gik over for at starte med sit og dæk jeg gik 2 skridt så råbte dommer stop og spurte om jeg ikke havde glemt noget, jeg havde glemt at tage snoren af Ups for en føre fejl, det blev jeg ikke trukket for, jeg gik i gang igen i sit øvelsen lavede den en perfekt stå øvelse, i dæk øvelsen var hun lidt langsom til at lægge sig men et kanon indkald, hvis hun var kommet 2 cm tættere på havde jeg fået piv stemme, apporten, hun sad fint og ventede til kommando hun løb hurtigt ud og kom hurtigt ind tyggede lidt men hun satte sig ikke jeg ventede så lang tid jeg turde men måtte tag den til sidst øv 79point for det. C-arbejdet jeg havde frygtede det meget det gik ikke for godt den sidste gang til træning, men jeg sendte hende til rundering i skjul det gik stærkt og hun begynde at gø men på vej over til skjulet holdt hun op og gik rundt og snuste lidt jeg kaldt hende ud og hun gik pænt på plads jeg bad figuranten ud af skjul han tog stilling til flugten jeg gik ud og lagde hunden i stilling hun var meget tændt jeg kom med en par kommandoer men jeg fik lagt hende i stilling og trådte væk og håbede, figuranten løb DeLuxe løb efter men fik ikke fat 3 gang så det ud som og figuranten vendte front mod hende men hun havde ikke ordentligt fat og han løb videre med hende hoppende op af sig dommeren sagde øvøvøv det var ikke så godt figuranten gav DeLuxe et bid og vi fik 15point for det, jeg må ud og finde en måde at få første bide på så den sidder hver gang så det er en ommer.
  Mandag 1 September 2008
Det var en sej omgang, med hendes falske drægtighed, hun er ikke kommet helt op i gear endnu, når jeg køre hårdt på hende, begynder tungen at hænge ude og hun taber energien, men vi kan cykle 8km uden problemer, men hun sover mere end tidligere. Vi træner spor 2 - 3 gange om ugen cykler 2 gange om ugen c- arbejde 1 gang om ugen og lydighed 3 gange om ugen, det hjælper lidt (jeg blive jo også bedre). C-arbejdet går fremad, første bidet er ikke på plads, det har vi brugt meget tid på, hun har åbent mund når hun rammer ærmet, men hun lukker ikke, men når hun lukker er det rigtigt flot bid og hun holder fast. Lydigheden er blevet bedre men jeg skal passe meget på, hun er hurtig klar til ballade, så er der ikke noget der lykkes. Sporet går fint hun kan gå lange spor igen, hvis vi holder en ikke for stærk fart stopper hun ved genstandene, hver gang de sidste 10 gange har vi kun missede 3 genstande og jeg ligge 5-6, hver gang, hun er utrolig stabil når det er rigtig dårligt vejr, hun laver de samme udsving som i stille vejr, så til DM satser jeg på møj vejr, nej det er jo på min fødselsdag så det bliver godt vejr det kan der ikke ændres på, vi skal bare have en sjov dag.
D. 6 September skal vi til prøve i Gr. Årslev i en BP-ABC de første 2 dele burde vi kunne bestå men C delen er jeg noget usikker på, i går var den ikke gået, men jeg må håbe på det bedste og lade DeLuxe arbejde, hun kan godt på gode dage.
  Mandag 29. Juli 2008.
Vi har været ved dyrlægen med DeLuxe, vi syntes at hun er for træt og køre hurtigt død når jeg træner med hende eller bare går en tur, det var også galt efter sidste løbetid men denne gang er det meget værre og med det hun skal nå i efteråret (DM og WM), har jeg behov for at hun er i topform, men det kniber en hel del. Dyrlægen fandt ikke noget, der blev taget blod prøver, de fandt et tal der var for højt vi skal aflever afføring om et par dage som de skal undersøge for alle typer orm, ellers skal vi se om det ikke bliver bedre om en 3 uger, hvis det er homogalt pga. løbetiden. Vi fortsætter arbejder som vi plejer, men 5 uger, hvor det går ned af bakke, så kan det da snart kun gå fremad.
Lørdag og søndag 7-8 Juni 2008
Vi var til C-camp med Boxer klubben det gik rigtig fint om lørdagen hun klare alt vi testede hende for, men om søndagen hvor jeg var inde ved første figurant ville figuranten noget andet end det vi havde aftalt, så det mislykkedes lidt, men hun kæmpede bragt, forsøgte at finde på måder selv, for at få det til at lykkes, 2 gang tog jeg en af de figuranter fra dagen før for at få succes, og det gik fint, men 3 gang var der ikke mere tilbage i hende hun var træt, i løbetid og det var 30 grader varmt, så vi fik hende til at bide, men hun slap for der var ikke mere at give af, det er første gang at jeg har set hende gå træt. Jeg figureret også for de andre hunde og det gav varmen, og ondt i armen, men var meget lærerigt. Mandag var jeg lige nede i Årslev, hvor Bjarne figurerede DeLuxe vi gjorde let for hende, men hun var klar igen og hun kørte som hun plejede. Jeg optog en lille film jeg skal bare have den redigeret så kommer den på siden.
Søndag 27 april 2008
SPH1 prøve i Dobermann klubben, da vi havde Årslev cup blev jeg spurt om jeg ikke ville stille op i en SPH2 i dobermann klubben, men jeg syntes at det var for tidligt, men jeg ville da gere stille op i en SPH1 vi er jo lige som i træning, så der er jo bare frem med snoren, Men der var svært i dag Kornet var mange steder 30 cm det gør det ikke nemt at finde genstandene, og da det ikke er vores stærke side i forvejen et enkelt sted skulle vi gå på tværs af så retningen det er svært, men jeg valgte at satse på sporet og undgå at trække i snoren ved genstandene så ville hun gå et dårligere spor så vi missede de 3 første genstande den sidste holdt jeg DeLuxe tilbage, men hun gik ok spor, jeg fulgte hende bare hele vejen rundt, og håbede på at hun havde styr på det og det gik ret fint taget forholdene i betragtning, vi fik 80 ud af 100 vi må sige at vi er ret stabile lige nu samme antal point 3 gange i træk. Om eftermiddagen gik vi blindhund for en IPO1 hun var helt oppe at køre, men det er god træning, så ved jeg hvad jeg skal arbejde med.
Søndag 13 april 2008
Jeg ville være sikker på at DeLuxe kan gå spor så jeg ville prøve igen på en sporhund prøve (SPH1), med en anden sporlægger og på et andet sted det startede med at jeg skulle gå vanvittig langt ud til sporet DeLuxe var helt oppe at køre jeg skulle gå Kl 12,00 men da jeg næsten var der fik jeg at vide at det var 12,30 det var træls men Dommeren sagde efter kort tid at vi bare kunne gå i gang, jeg måtte gerne få den tid jeg skulle bruge til at få hunden til ro, hun blev lidt mere rolig, men var oppe at køre, jeg meldte klar og gik igang hun flakkede lidt i starten kom til første genstand og stoppende( dommer mente at jeg trak i snor så vi miste genstand) første knæk var ok næste genstand var ok 2 knæk var ok hun tjekkede afledningen, 3 knæk køre lidt rundt 4 knæk går det helt galt hun går lidt til venstre og der efter til højre jeg var bange for at det var afledningen så jeg holder hende tilbage hun flager en del rundt og jeg lader hende bare gå til sidst og det var som hun var gået første omgang en rigtig hundeføre fejl, 4 genstand ok 5 knæk lidt over 6 knæk ok over vejen ok hun går et stykke og begynder at flager rundt igen vi var gået over sidste genstand, vi meldte fra ved dommer og fik en rigtig god snak om de fejl jeg havde lavet og dem DeLuxe havde lavet, men et rigtigt dejligt langt spor det passede lige til DeLuxe vi fik 80 ud af 100 Så nu er jeg sikke på at vi har en rigtig sporhund,  og så fik vi den medalje vi skulle have haft om fredagen.
  Lørdag 12 april 2008
Vi gik lige blind hund for en SL1 det er god træning for mig og DeLuxe, hun blev lige figureret inden vi tog hjem.
Fredag 11 april 2008
Dagen kom hvor vi skulle op til første sporhund prøve (SPH1) i Årslev cup, vi har øvet rigtig meget så jeg var rigtig nervøs, jeg ville jo gerne bestå. Der var lagt lidt anderledes en den måde jeg plejer at gå på men vi havde fået det at vide, så vi mentalt kunne forberede os på det. Det blæste rigtig meget og første langside var ikke så lang som jeg forventede, jeg blev rigtig meget forvirret, men hunden fandt knækket, en af langsiderne havde der kørt en traktor, jeg var i tvivl om der var traktor sporet den gik efter, men igen havde DeLuxe styr på det da vi skulle over vejen kom der en bil jeg fik besked på at stoppe hunden da bilen var kørt forbi skulle jeg sætte hende på igen og hun gik lige over vejen og stoppede ved genstanden, jeg viste at jeg havde bestået så jeg var stolt vi fik 80 ud af 100, da vi fik diplomet var der selvfølelig ingen medalje men det var jo hvad jeg kunne forvente. Der ud over gik vi blind hun for en færdselsprøve skide god træning.
Fredag 4 april 2008
Nu kom Boxer blade og vi var sat ind som en delt 3plads, som årets Dansk opdrættede brugshund og en delt 5plads, som Årets brugshund, men mine 4 point var ikke gode nok til at blive nævnt på årets hundeføre liste, det er jo somme tider at modvinden er som Orkan. Jeg har meldt DeLuxe til en SPH1 i Årslev Cup det bliver spændene hvordan det går, det er en Tysk dommer der skal dømme os, det forventer jeg mig meget af, jeg ville også have meldt DeLuxe til en BP-ABC men jeg har ikke fået trænet nok C-arbejde til at det er i orden, jeg vil hellere vente til det er i orden, jeg mangler bare en dygtig figurant et par gange om ugen eller 4.
Søndag 10 Februar 2008
Deluxe og jeg har fået 4 point til hundeførelisterne og brugshunde listerne, men i første omgang var vores point ikke lige så gode, som andres, så jeg har klaget, vi har hele sidste år kæmpet med gamle hunde og det fortsætter ind i 2008, men tilsyneladende kommer vi på en delt 3 plads som årets bedste Dansk opdrættet brugshund, men som sagt tidligere skal de gamle jo også have en chance. Det skulle blive offentliggjort i næste udgave af Boxer-bladet nr.2 2008, om vi kun bliver nævnt i den en klasse, ved jeg ikke, men vi burde stå på alle listerne som jeg ser det, men lige nu er jeg lidt ærgerlig over at vi ikke kan blive nævnt uden at klage det er ikke så fedt.
  Tirsdag 01 Januar 2008
Nyt år er startet vi kikker forventningsfuldt frem mod det nye år med mange nye udfordringer, men det bliver svært at slå 2007 vi har i året bestået BP-B, BP-AB, FP,UHP og Stufe 1, der ud over er hun blevet avls kåret og mentaltestet. DeLuxe var den yngste hund i alle konkurrencerne vi deltog i vi blev nr. 3 i årslev cup. nr 4 ved DM vi blev slået af hunde der var mindst 1 år ældre end DeLuxe, til jubilæumsprøven blev vi slået af en hund der var 5 år ældre, til gruppe mester skab blev vi nr 2 vi blev slået af en fem år ældre hund, til Atibox VM blev nr 6. der var en hund der var yngre end DeLuxe (det var første gang der var en der var yngre) den slog vi selvfølgelig og igen blev i slået af hunde der var fra 1-6 år ældre. I det nye år håber jeg på at DeLuxe bliver mere stabil så vi kan forbedre de resultaterne og rykke et skridt op, men der ligger et stort arbejde foran.
  15 December 2007
Deluxe har været meget træt spist meget ustabilt det er lige den periode hvor hormonerne ligger højt og lavt efter løbetiden det har været første gang vi har set det, vi viste ikke først, hvad det var, vi har kun haft hanner før, så det var helt nyt.
Fredag, Lørdag og Søndag 2-3-4 November 2007

Historie om Atibox SPH-VM

  Lørdag og Søndag 13-14-Oktober-2007
Jeg syntes at vi var nød til at have noget prøve træning så vi stillede op i BP-AB begge dage til jubilæumsprøven i Boxer klubben vi tog vores lille hus med og slog lejer sammen med et andet par fra Gr. Årslev, det kunne jo være at det gav lidt ekstra point på kontoen. DeLuxe er gået i løbetid så vi var bare til sidst hele tiden Lidt træls. Lørdag på sporet jeg lavede en fejl jeg lagde genstanden for tæt på knækket og det opdagede jeg først da vi gik, jeg blev lidt usikker, og holdt DeLuxe lidt for meget tilbage, det kostede en hel del point, og dommeren gav ikke ved dørene, så vi fik 83 point, og så videre til lydigheden, det var lige så dårligt som til DM vi fik 73 point, Så der var en lille forbedring, men jeg var bestemt ikke tilfreds, med det, så jeg måtte lægge en ny plan. DeLuxe er så glad, at der skal ske noget, hun er sprængt fyldt med energi, og den energi skal der bruges noget af. om lørdagen fik hun ikke brugt op, så sover hun uroligt så jeg var klar over, at om søndagen, ville det blive være, jeg tog hende ud og legede en halv time med hende inden vi skulle på sporet, det var ikke nok, på sporet var hun så tændt, at hun gik over første genstand, jeg gav hende fri så kunne de andre se, at hun kunne gå spor, ved sidste genstand stod hun noget uroligt og sagde stå så højt at dommeren ikke kunne overhøre det, han trak mig 20point for genstandene, men vi fik fuldt hus på sporet, så i alt 80 point, nu var jeg klar over at der skulle gøres noget inden jeg skulle op i lydigheden, jeg var sidst, så der var god tid, vi havde slået lejer på en anden trænings bane. Jeg tog DeLuxe, og vores lege bold, hvor vi kørte hårdt på i tre kvarter med leg og træning hun havde tungen langt ude, vi kørte til Gr. Århus Der sov hun jo bare, hun var frisk da vi kom derned, hun kom ud og jeg stille os og snakkede i de grupper gik ind mellem menneskerne og bare stod og ventede det var noget der tærede på kræfterne, hun skulle sidde plads det meste af tiden, der var flere der kom og sagde det var en dårlig ide, at køre lydighed på hende inden vi skulle ind, jeg sagde bare at vi ville gøre lige modsat af, hvad alle siger vi skal gøre. Der var en begynder prøve lige før vi skulle ind, og da de meldte færdig gik jeg med DeLuxe, igennem alle de mennesker der stod på pladsen, så hun havde mødt dem alle, vi gik ud på pladsen og trænede kontakt øvelser til dommeren var klar, og pyha alle var der for at se hvordan vi klarede det. Vi meldte klar ved dommeren viste tænder det gik fint, og dommeren sagde værsgo, vi skulle over at starte, hun begyndte at hoppe lidt op af mig men faldt hurtig til ro, vi startede og tro mig det er den bedste line føring jeg har lavet med hende jeg havde kontakt med hende hele vejen rundt, det var bare kanon i sit og dæk var hun lidt for langsom og i indkaldelsen havde jeg hænderne foran og ikke ved siden, men en lækker indkaldelse, apporten, hun blev siddende løb hurtigt ud kom hurtigt ind, men vi mangler lidt afslutning. På vej over for at melde af får vi en klapsalve der luner hele vejen igennem, så er point lige meget, dommeren siger rigtig god line føring, jeg syntes selv med den klapsalve at jeg havde fortjent 90 point men der var lagt en hård linie så jeg måtte nøjes med 87, og en masse skullerklap.
Lørdag 29-09-2007
Nu er vi nået så langt, at vi kan tage til IPO-DM jeg skulle bare lære DeLuxe at stoppe ved genstandene så vi kan få over 90 point så ville vi være godt kørende, så jeg trænede sporet og genstandene rigtig meget og jeg fik hende til at påvise genstandene ikke perfekt, men ok, men puha da vi kom til Ålborg til DM alle de hunde jeg skulle kæmpe imod var ældre og meget ældre end DeLuxe en enkelt var til DM i samme prøve for anden gang, så det gjorde at jeg blev lidt nervøs. vi trak om hvem der skulle starte jeg blev nr. 5 så det var godt. På sporet fik vi at vide at vi skulle gå 100 skridt ud og 50 skridt til højre eller venstre, jeg valgte at gå til højre pga. af vinden, jeg gik over en bakke og der stod blankt vand nogle steder så jeg viste ikke om hun kunne finde ud af det, men det gik fint, hun startede godt fandt første genstand og påviste den men kunne ikke stå helt stille men hun gik ikke over, knækket var lidt svagt, men fandt det, sidste genstand påviste hun også lidt uroligt vi fik 92 point så var jeg godt kørende, men men en ivrig hund der har ligget i bilen det meste af dagen et nyt sted og en nervøs hunde føre blev det for meget for hende jeg kunne ikke få hende til at falde til ro hun ville bare lege, hun hoppede op af mig bed mig i ærmet, og ville bare lege jeg forsøgte at rose, hende på plads, men det gik ikke jeg fik en skideballe af dommeren jeg skulle ikke rose den men være mere konsekvent jeg fik 70 point for det, så da smuttede den plads på podiet. Vi blev Nr. 4 ud af 7 så det er trods alt meget godt, de gamle skal jo også have en chance.
Søndag den 26-08-2007
Vi var til BP-AB det er både spor og lydighed, på sporet stoppede hun ikke ved genstandene, men gik et perfekt spor rigtigt hurtigt det blev til 79 point vi mistede 20 point på genstandene, i lydigheden gik det fint apporten har vi ikke afslutningen helt på plads så det koste 8 point og hun sidder og ligger sig for langsomt vi fik 86 point så vi havde forbedret os lidt.
Lørdag den 25-08-2007
Vi har ikke besluttet om vi vil have hvalpe eller hvornår, men når der blev holdt avlskåring i Gr. Årslev kunne vi lige så godt tage med, så får vi også en beskrivelse af hende og vi kan lave den han hund vi gerne vil have, når tiden er inde.
Fredag den 29-06-2007
Færdsels prøve det er en af de prøver at vi skal i gennem for at komme videre med de forskellige prøver, jeg syntes at det var den værste at træne til der er mere energi i hunden der skal ske noget mere, så jeg var lidt usikker men vi kom igennem og bestod i øsende regnvejr.
Lørdag den 12-05-2007
Her lige omkring 14 måneder er det bedst at få hundene mentaltestet efter sigende, vi havde læst om det og hørt fra forskellige at det er en god oplevelse, jeg forsøgte at undersøge om det kunne lade sig gøre i Gr. Årslev, men vi havde ikke faciliteterne, så vi tog med rottweiler Klubben til Vejen "Læborg", og blev meget positiv overrasket over hvordan mentalbeskriverne gjorde et godt stykke arbejde og vi kunne se at DeLuxe lå rigtig tæt på standarten og vi lærte en masse om vores hund og temalederen var helt vild med den gladhed DeLuxe har.
Lørdag den 21-04-2007
DeLuxe var til begynder prøve det var lidt lidt af en prøvelse alle siger at det er den værste prøve at komme i gennem og jeg tror jeg vil give dem ret det var ikke så sjovt, jeg var rigtig meget nervøs, men dommeren Knud Rasmussen kunne se en masse positive ting som jeg ikke oplevede, vi fik 84 point så det var ikke så ringe det var meget bedre en jeg havde forventet.
Lørdag den 31-03-2007
Deluxe var til hunde svømning for første gang, det var noget der trættede, men en kanon oplevelse at se hvordan den gerne ville have hjælp af mig, og se hvor glad den var da vi var færdig, det bliver vi nød til at prøve nogle flere gange.
Onsdag den 21-03-2007
Nu fylder Deluxe et år i morgen, og vi har forsøgt, at tage et rigtigt godt billede, men alt er mislykket, hun ville ikke stå pænt, hun lukkede øjne, gabte, vendte hoved, alt andet end det vi ville, kunne hun finde ud af i dag det her er det bedste billede ud af 278 billeder.
Lørdag den 10-03-2007
Selv om man er blevet næsten et år kan man godt ligge i bunden af bilen og sove.
Torsdag den 25-01-2007
Så kom hun i løbetid det er startet med lidt mørkt udflåd vi var lidt usikker på hvad det er, men hun er meget træt vil gerne lege lidt men så er hun også nødt til at hvile igen.
Tirsdag den 7-11-2006
Den bette hund, er begyndt at virke god stor, det var blevet tid, for at blive vejet, op på armene, og ind på vægten, hun sprællede lidt, så der skulle to forsøg til, så efter 7md ligger hun på 29,9kg og så mangler vi stadig lidt bredde og nogle gode muskler, det ender med at vi får den bamse vi gerne ville have.
Lørdag den 4-11-2006
På DeLuxe's næse har der manglet den lille pukkel som de gerne vil se på udstilling men nu er den begyndt at komme den er ikke kæmpe stor men den er der.
Søndag den 27-08-2006
DeLuxe til års vinder udstilling,  opstillet i baby klasse, fik SL, så det var rigtig godt, vi var meget tilfredse, vi var godt klar over, at hun ikke blev års vinder, men det er rigtig god træning, at hun kommer til at opleve, så meget som muligt, det får vi glæde af senere.
Søndag den 20-08-2006
Vi var til udstilling i Århus, DeLuxe fik ML i Baby klassen, det var ikke særligt godt, men dommeren blev stukket af en bi, og så tiltede det helt for hende, hun kunne ikke huske at hun havde set tænder, så jeg fremviste dem 3 gange, hun kikkede ikke da jeg løb med hunden. Så hvis jeg skulle give hende karakter ville hun ikke bestå, hvis man bliver påvirket af ting ude fra, er man ikke særlig seriøs.
Lørdag den 24-06-2006
Vi var på udstilling med DeLuxe hun fik en 2 Præmie, det var der ikke noget at sige til, hun var meget langbenet, og lidt lallet at se på. Gert Popp Fortalte at Deluxe's er i en linie, hvor der er nogle der udvikler sig sent, men når de er udviklet, bliver de som regel rigtig pæne.
Torsdag den 15-06-2006
Lige et billede der skal vises, det er når DeLuxe viser sig fra sin pæne side.
. Torsdag den 15-06-2006
Det skulle have været hendes første træningsdag i Årslev, men vi blev forhindret. Hun er meget fikseret på de godbidder jeg har med, når vi træner her hjemme, så er der da gode chancer når vi begynder på mandag.
Onsdag den 14-06-2006
DeLuxe var ved dyrlægen for at blive vaccineret hun var bare så glad der var en masse piger der ville gramse på hende og hun opdagede ikke at hun blev stukket så det var en succes der blev lyttet til hjertet, alles ok DeLuxe blev også vejet de skrev 12,1 kg, hun har taget 4,4 kg på og alligevel ser hun ikke tyk ud.
Lørdag den 03-06-2006
Hvis hun når og vågner, har vi tilmeldt, DeLuxe til Hendes første udstilling, og det løber af stablen, den 24-06-2006
Boxer klubben Gr.Årslev vi håber det bliver sjovt at være med.
 
Tirsdag den30-05-2006
Vi har købt et rigtigt godt bur til bilen ved
www.hundeboxen.de. Samme dag vi fik det, blev det prøvet, DeLuxe tog det rigtig pænt, vi hørte lige et lille piv, der ud over, skulle det lige undersøges inden hun faldt i søvn, så det var en succes. Det kommer vi nok til at bruge meget.
 
Onsdag den24-05-2006
Testen skulle vi jo igennem, vi skal jo se om den er ægte, så vi tog en halv times fange leg, og lidt kaste leg, derefter op i sofaen ,og jo hun lagde sig med stængerne opad
Onsdag den17-05-2006
DeLuxe kom hjem til os, det var en stor dag, især for ungerne, de havde været med til at vælge navnet, og de havde været med ude og kikke, hver gang, og endelig har jeg fået mig en ny lege kammerat.