2009   Se andre nyheder fra andre år
2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014
13 December 2009.
Jeg havde ellers besluttet, at efter gruppemesterskabet, ville vi holde pause med prøver, men vi blev spurt om vi ikke ville være med til at tage en IPO-V sammen med en fra klubben. Der blev planlagt at vi skulle prøve figuranten, det var ikke nogen succes, og jeg blev anbefalet at lade vær med at gå op, men jeg havde lovet det og så gør jeg det. jeg nåede at lære hvad der skulle til, for at få held med første bidet, og det lykkedes over al forventning. På sporet lagde jeg ud med 99 point, lydigheden fik vi 83 point og i c-arbejdet fik vi 80 point, det var bare super lækkert.

DeLuxe

28 November 2009.
Vi har været på udstilling i Gr. Viborg, vores lille nye blev bedømt, som Særdeles lovende og blev anden vinder. Dommeren sagde til mig at, hvis jeg havde fået ham til at løbe ordentligt, var vi blevet første vinder, øvøv men jeg må ud og øve.
Svalur Angilja var også på udstillingen det var dejligt at se hende, hun blev bedømt som lovende.
 
14 November 2009.
DeLuxe og jeg har været til gruppe mesterskab i Årslev, jeg havde besluttet at når nu vi havde vundet DM måtte vi rykke en klasse op, så der for stillede vi op i en SPH2 for første gang, vi har trænet på den længe, især de spidse vinkler, og i dag viste hun at hun kunne, hun har svært ved at stå stille ved genstandene og så missede hun 1 ud af 7, men bue og spidse vinkler tog hun super godt, et rigtig godt spor arbejde, vi fik 91 point og blev gruppemester.

Kennel

07 November 2009.
Jeg har ikke fået opdateret meget på hjemme siden og det gør jeg så noget ved nu, når jeg får billeder af hvalpe fra A-kuldet kan man klikke på deres hoveder så kan man se de forskellige hvalpe udvikling.
Jeg har tilmeldt DeLuxe til en SPH 2 til Gr. Årslev's Gruppe mesterskab, jeg overvejer også at tage en IPO-V, i år, men der er vi lige i tænkeboks i dag kunne hun godt have bestået. Vi har også tilmeldt den lille til sin første udstilling i Viborg, hvor den opstiller i hvalpe klassen, vi skal bare lige have rettet øerne så er den fin.

Kennel

27 Oktober 2009.
Jeg har fået nyt mobil nummer det er 61 72 10 03

Kontakt

26 September 2009.
DeLuxe er blevet Danmarks mester i SPH1, hun gik et rigtig godt spor, selv om det var rigtigt svært, men jeg tror at den trænings plan jeg havde lagt gjorde at det lykkedes.

DeLuxe

17 Juli 2009.
2 hvalpe mere er flytte hjemmefra i dag, der bliver mere og mere tomt.

Hvalpe

16 Juli 2009.
Vi har i dag overdraget 5 af hvalpene til deres nye familier, hvor blev her tomt. Men vi har hørt fra dem der har kørt længst at det gik godt og vi har fået et billede, hvor det ser ud til at Angilja er faldet til.

Hvalpe

15 Juli 2009.
Hvalpene er blevet chippet i dag, det tog de rigtig pænt der kom ikke en lyd fra dem, de er seje alle sammen, i samme forbindelse har vi fået stamtavlerne, nu er de klar til at flytte hjemmefra. og fra morgenstunden i morgen kommer de nye familier til dem, derfor har vi valgt at lægge uge billede ind i dag, og de har forandret sig og bliver mere og mere voksne at se på.

Hvalpe

13 Juli 2009.
Hvalpene har været over ved dyrlægen og fået et sundhedstjek, og blive vaccineret. Dyrlægen lyttede på dem kontrollerede om stenene var faldet ned det er de, kikkede tænder, øjne og gramsede på dem, de tog det rigtig fint, dyrlægen fandt ikke nogle fejl eller mangler, hvalpene var rigtig søde, nu mangler vi kun at få dem chippet, så er de klar til at flytte hjemme fra.
 
9 Juli 2009.
Hvalpene har fået halsbånd på, så de har lært at gå med det inden de skal af sted i næste uge, på mandag skal vi til dyrlægen, og have hvalpene vaccineres og have et sundhedstjek, og på onsdag skal de cippes og vi får stamtavlerne, jeg har lagt et nyt uge billede ind der er sket rigtig meget de sidste par uger.

Hvalpe

3 Juli 2009.
Nu er der lagt nyt uge billede af hvalpene ind, Jeg har lysnet dem lidt for at man kan se deres ansigter ordentligt.
Natalie har været på junior lejer hvor de fik undervisning på hestene de første dage, torsdag den sidste dag skulle de ride stævne, i de klasser som trænerne valgte for dem, Natalie skulle stille op i T8 og 4/5, hun gik vider i begge klasser til A finale, men måtte vælge den ene fra da Gusa ikke er så gammel og må kun ride 3 gange, hun valgte at gå i A finalen i 4/5 og blev nr. 1, det var en stor dag for dem.

Hvalpe

Stævne

25 Juni 2009.
Nu er der lagt nyt uge billede af hvalpene ind.

Hvalpe

18 Juni 2009.
Nu er der lagt nyt uge billede af hvalpene ind.

Hvalpe

17 Juni 2009.
Vore Islandske hest Ernir Har fødselsdag i dag han bliver 13 år.

11 Juni 2009.
Hvalpene er blevet 3 uger der er begyndt at blive mere uro i kassen, der er begyndt at pjæffe og knurrer af hinanden i leg, de er begyndt at få tænder, og de ser ud til at stor trives, der er lagt nye billeder ud.

Hvalpe

10 Juni 2009.
Vore Islandske hest Gusa har fødselsdag hun bliver 6 år

04 Juni 2009.
Hvalpene er en  2 uger gamle, de har fået øjne,  de forsøger ihærdigt på at gå, vi har lagt nye billeder ud.

Hvalpe

28 maj 2009.
Hvalpene er nu en uge gammel, der er begyndt at få sorte pletter på næserne, øerne er begyndt at falde ned, en enkelt har fået små sprækker ved øjnene, der sker utroligt meget, vi har lagt bilder ud af dem som de ser ud lige nu.

Hvalpe

22 maj 2009.
DeLuxe har fået 9 hvalpe, 3 tæver og 6 hanner de spænder fra 407 gram til 510 gram, og dyrlægen sagde at de var meget fine, og at Deluxe gjorde alle de rigtige ting, hun virker også som en super mor der er meget stolt. Det var 3 dage tidligere en hun var sat til, men de var klar til at komme ud, og de ser sunde og raske ud.
 
21 maj 2009.
DeLuxe har fået hvalpe, der kommer mere om det senere.

 

17 maj 2009.
I dag er det Sille's fødselsdag hun bliver 7 år.

16 maj 2009.
Nu har vi gjort hendes fødekasse klar, så har hun de næste 9 dage at vænne sig til den, og den blev indtaget med det samme, jeg var inde og ligge sammen med hende, lidt senere gik hu der ind af sig selv, hun virkede meget tilfreds med den.

15 maj 2009.
I går da jeg skulle af sted, troede DeLuxe at hun skulle med, og hun stod og kikkede ud af døren, jeg sad og kikkede på hendes mave og der kunne jeg se der var liv og der var gang i den, Lone kunne mærke det om aftenen nu er det tydeligt at mærke.

DeLuxe's dagbog

13 maj 2009.
Der er lige lidt billeder fra Kenn's konfirmation.

Konfirmation

11 maj 2009.
I dag er det Mille's fødselsdag hun bliver 8 år

08 maj 2009.
I dag er det Tanitas fødselsdag hun bliver 7 år
Mange spørger os hvordan det går med DeLuxe, der er vokse værk i gang, hun er blevet ret tyk, hun hviler sig meget, når hun så vågner har hun morgen kvalme, hun pruster og stønner som en gravid, vi tror der er noget, men i kan kikke på billerne og se selv.

Tanita

DeLuxe Gravid

07 maj 2009.
I dag er det Bette's Fødselsdage han bliver 13 År

03 maj 2009.
Kenn bliver konfirmeret i dag, så han tager det første skridt ind i det voksne liv, han er rigtig spændt på hvad der skal ske, og glæder sig utroligt meget, det gør vi også.
 
02 maj 2009.
Sille vores shetlænder, har smidt sit føl på marken, hun åbner ikke posen og er fuldstændigt ligeglad, Så vi har snakket om at gå af med hende så hun kan gå som selskabs hest hos en anden hest, det er synd for hende at prøve flere gange og vi kan og vil ikke holde hingsten væk, fra hende.

Sille

30 april 2009.
I dag er det Svalur's fødselsdag han bliver 7år.

22 april 2009.
Vores Boxer DeLuxe løbetid forløber fornuftigt, hendes sind er som om hun er gravid, og de synlige tegn er at patterne er kommet ud hun er frygtelig træt og jeg fik forvist, hvordan man kan se om der er begyndene tegn på hvalpe, og det er der bestemt efter den metode, nu er det kun det vi kan se, og vi håber, at det er rigtigt, men vi synes også at det er for tidligt at sige det 100%.

DeLuxe's dagbog

19 april 2009.
Vi har i dag hentet en ny hest til stalden, DSP: Hedeand's Tanita. Natalie har været over i Ribe og prøve den et par gange i påsken, for at se om det er noget der dur til hende, Nu skal de så lære at kende hinanden, når Tanita er faldet til, det bliver spændene om det kan blive, en god partner til Natalie.

Tanita

11 april 2009.
Lone og vores Islænder Ernir har været til stævne i Knurreborg det gik rigtig fint for dem, de blev Nr. 7 i T8 og Nr. 3 i 4/5, Det var rigtig flot klaret ud af 31 deltager i klassen.
Vores Boxer, er der mange der spørger til, hvordan det går, hun er mere sulten, hun har fået større patter og fået en lille mave, hun er mere træt, men om det er fordi der er hvalpe ved vi ikke, vi scanner hende heller ikke, i morgen er der gået 3 uger, vi håber der hvalpe, men vi ved det ikke.
 
04 april 2009.
Natalie har været til stævne på vores Islænder Gusa det gik rigtig fint, de steg en del procenter til 63,18%, de kan godt selv om det er en Islænder.

Resultater

28 marts 2009.
Jeg har på opfordring, lavet stamforældrene på de kommende hvalpe, vi forhåbentlig får, så man kan se stamforældrene der ligger bag ved, der mangler et par enkelte men dem har jeg ikke fundet endnu, men de bliver lagt på når jeg finder dem.

Stamforældre

23 marts 2009.
Vi er nu kommet hjem fra tyskland, vi fik 2 vellykket parringer, men den rigtige dag var søndag det kunne vi se og mærke på han hunden.
Den han hund vi har brugt har et vældigt godt og roligt sind og er rigtig sød en rigtig kramme hund, han var en lille fast fyr og ikke så lang, så han skulle finde ud af at nå op til DeLuxe, målene er faktisk ret ens på begge hunde, DeLuxe ser bare lang og høj ud.
Han har klaret sig godt til udstillinger, men han bliver ikke placeret mere pga. kuperet hale, han er en god hund at træne og håndtere, og har klaret prøver i en ok standart.
Jeg er virkelig spændt på resultatet, det bliver spændene.

Parring

22 marts 2009
I dag er det DeLuxe’s fødselsdag
Ja bilen er pakket og vi er på vej sydpå 639km, vi håber på en god parring, her søndag og mandag, når jeg kommer hjem skal i få en stribe billeder, og vi vil vise den han hund vi har valgt at bruge, det ikke helt som rygtet siger, og vi håber bare at vi får en flok sunde hvalpe.

DeLuxe's dagbog

20- marts 2009
Vi kan se at blodet der kommer ud af hende begynder at blive lysere, det skulle være tegn på begyndende ægge løsning og blodprøven ved dyrlægen siger også at tallene rykker sig og om 3 dage er hun klar, det vil sige søndag, vi var ved dyrlægen meget tidligt, derfor blev fredagen talt med som en dag.
Jeg har skrevet flere gange, til den han hund vi vil bruge, men han svare ikke, jeg må tager mig samme, og må ringe og snakke, mit dårlige tyske, og får at vide at ejer og hund, er taget til Frankrig, og vi kan ikke få fat i dem, før efter den 30 marts, ups det var da et problem, der ville noget, øv, fruen i huset siger, at det er der nok en grund til, og det har hun jo nok ret i.
Vi har ikke overladt noget til tilfældighederne, og der er mange prægtige hunde, vi kontakter en anden, vi har kikket på, flere gange, jeg ringer til dem og får forklaret at muligheden for den anden ikke er til stede, de vil lige gerne tjekke stamtavle og se bilder af DeLuxe, efter en halv time får jeg en mail at det er ok og de vil gerne finde et sted hvor jeg kan overnatte.
Der er så kun at gøre klar til turen på søndag, jeg synes det er vældig spændene og glæder mig meget.

 

19 marts 2009
Vi var ved dyrlægen i dag igen, 11 dagen, men hun er ikke klar endnu, dyrlægen vil have en ny prøve i morgen.

 

16- marts 2009
DeLuxe har fået taget, første blodprøve, hun elsker dyrlægens bord, der vil gerne hun gerne op og ligge, så kommer der en rar dame, og kæler med hende, hun elsker det.
Men prøven viste at det var alt for tidligt og vi skal vente til torsdag, og få taget en ny blodprøve.

 
14 Marts 2009
Natalie og Gusa har været til stævne for første gang de gjorde helt flot. De stillede op i klasse 1 i LC2 og fik 123 point = 55,91% og blev nr. 8 Natalie's træner sagde at hun skulle rette nogle ting og det kunne ses på hendes næste opstilling i Klasse 2 i LC2 der fik hun 129 point = 58,64% og blev nr. 5. Det er ikke, hver dag at man ser Islænder til stævne så der var mange der henvendte sig for at få en snak, Natalie havde en rigtig god dag og Gusa blev ret træt.

Resultater

9-marts 2009
DeLuxe er gået i løbetid og der er kommet blod, vi har aftalt med dyrlægen at vi kommer ned og får taget første blodprøve efter 8dage, det er for at være på den sikre side så vi ikke bliver overrasket.

 
07 Marts 2009
Natalie og Gusa skal starte til stævne på lørdag 14 marts, det er første gang at Gusa skal prøve, vi er også meget spændt da Natalie selv har redet hende til, da den anden blev syg, og vi har forklaret hende at, det gælder om at deltage, så skal hun nok komme til at vinde senere.
Jeg har skrevet lidt om vores boxer DeLuxe i hendes dagbog.

Talle træner på Gusa

DeLuxe's dagbog

24 februar 2009
Sabine vore Dansk Sportspony fik forfangenhed, sidste efterår, uden vi fandt ud af, hvorfor og har været halt, vi har prøvet alt for at hun skulle få det bedre og indtil for et par dage siden gik det fremad, men lige pludselig fik hun et tilbagefald og kunne næsten ikke støtte på benene, vi valgte i samråd med dyrlægen  at få hende aflivet i dag, vores dyr skal ikke lide. Det er et stor tab for vores datter, hun er meget ked af det, men hun har heldigvis Gusa at arbejde vider med.

Sportspony

15 februar 2009
Nu kom sne vejret til Nordfyn  så kommer der gang i ungerne, de fandt deres kælke frem og spændte en Shetlænder  for det var ren hygge de morede sig gevaldigt.

Kælketur

12 februar 2009
Det er Natalie's fødselsdag hun bliver 10 år det er stort

9 februar 2009
Vi har ved Islænder og sportsponyen lavet en dagbog til hver enkelt som starter fra i dag og vil blive opdateret efter behov.

Islænder

Sportspony

30 Januar 2009
DeLuxe er blevet nr. 3 som årets sporhund, og jeg er blevet nr. 2 som årets hundeføre i 2008
 
18 Januar 2009
Natalie var ude til stævne hun deltog i det første ud af 3 sammen med 4 andre og hele holdet blev nr. 3 Natalie og Sabine kunne ikke deltage i de sidste 2 stævner, da Sabine blev halt, men holdet gav hende en stor grøn sløjfe og ville gerne have hende med når heste bliver rask igen.
 
03 Januar 2009
Kenn har fødselsdag i dag han bliver 14 år

01 Januar 2009
Vi vil gerne ønske alle et rigtigt godt nyt år
Vi ser fremad, med store forventninger til det nye år, men 2008 vil ikke lige gå i glemmebogen, vi fik os arbejdet rigtigt højt op, med vores dyr især hunden, som nåede en 5 plads til VM i spor, en 2 plads til IPO DM og en 2 plads til Spor DM, der er et par store resultater, på vej fra 2008 endnu, som først bliver offentlig gjort senere.
Hestene: Natalie har redet vores yngste Islænder til da hendes egen hest blev syg, og hun skal snart til det første stævne med Gusa, Lone har fået arbejdet Ernir op i en fin tolt som bliver bedre og bedre, vi har fået vist den 5 gang pas, så Lone har opnået al det, vi fik af vide der ikke kunne lade sig gøre med Ernir.
Kenn er blevet klubmester i Bowling i Team Sletten.
Lone har fået job så dagplejer, Lars har fået job ved Nordfrim, Kenn har fået avis job, hunde lufter på hundepension, og hjælper på nordfrim.
Hjemme siden får et frisk pust, den næste måned, den bliver opdelt i 3 afsnit, hvis i kommer igen ser i det, noget af det kan I allerede se, når i kikker rundt.
Resultater i 2009 bliver nok ikke så store, men der er planlagt en masse ting, vi må se, hvad vi kan.