2011   Se andre nyheder fra andre år 
2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014
31 December 2011
Vi Ønsker alle en godt nyt år
 
24 December 2011
vi ønsker alle en rigtig god jul
 
25 November 2011
Vi har efter lange overvejelser valgt at klage over vagtdyrlægen, da vi ikke kan forstå hvorfor det gik så galt som det gjorde, og vi mistede 5 hvalpe, og DeLuxe fik fjernet livmoderen  og kan ikke få flere hvalpe. Det er et stor katastrofe for os og jeg mener at det skal vagtdyrlægen bøde for, da alle siger at han ikke har gjort det rigtige.
 
19 November 2011
Prøve i Årslev Jeg havde meldt Abel til en IPO-v Og DeLuxe til SPH1 men jeg trak DeLuxe da det ikke var gået så godt til DM og der var ingen grund til at give hende flere dårligere oplevelser. Men Abel fik Lov han startede med 94 på sporet han gik pisse godt, lydigheden fik vi 83, men da vi kom til vores det værste C-arbejdet gik det galt han ville så gerne passe på figuranten, så jeg kunne få kontakt med ham så vi dumpede, men det havde jeg frygtet lidt måske ikke lige på denne måde. men igen et tegn på for lidt træning, jeg må ud og finde en figurant der vil hjælpe mig, så vi kan blive bedre.
 
12 November 2011
DM i spor efter lange overvejelser havde jeg meldt dem begge til, Abel i SPH1 og DeLuxe i SPH2. Jeg viste godt at vi ikke var i top form, og hvis det blev et lidt svært areal og spor ville vi få problemer, når vi ikke har trænet for meget pga. hvalpe, og det skete så at  det var et svært areal, så jeg kom ikke igennem med hundene, så det var lidt øv men det gælder om at være med, men til næste år er vi i topform igen.
 
28 Oktober 2011
Hvalpene er flytte hjemme fra, det blev lidt tomt godt vi beholder en selv.
 
22 Oktober 2011
De blev 7 uger i går, der er mere og mere gang i dem, hvor vi nyder dem, men nu er der lagt nye billeder ind af dem.

Hvalpe række følge

21 Oktober 2011
Vi har hente vore nye hest hjem han er lidt utryk ved tingende og træt efter den lange køre tur, vi tager billeder når han er faldet lidt mere til ro.
 
14 Oktober 2011
Ny billeder af pigerne er lagt ind. Så har vi lagt en lille film ind hvor vi kaster lidt mad ud så vi kan se hvordan de bruger næsen, de elsker det, men se selv.

Hvalpe række følge

lille film 65mb starter ved tryk her

07 Oktober 2011
Nye uge billeder af pigerne

Hvalpe række følge

02 Oktober 2011
Pigerne er i dag flytte ud af hvalpe kassen, og var udenfor for første gang, det var noget de kunne lide, de går til den, leger og undersøger ting, de er begynde at få A38 med lidt hunde foder i det er noget de kan lide, nu ligger de på deres nye værelse og sover.

01 Oktober 2011
Pigerne er blevet 4 uger, de ser ud til at stor trives. Vi har ansøgt om stamtavle, og alle blevet navngivet.
Hvalp 1 Svalur Brella
Hvalp 2 Svalur Binni
Hvalp 3 Svalur Blesa
Hvalp 4 Svalur Björg
Hvalp 5 Svalur Blossi

Hvalpe række følge

23 September 2011
Der er gået endnu en uge, hvalpene er begyndt at gå oprest og flytte sig hurtigt rundt, de kan høre når vi kommer og rejser sig op, vi kan begynde at mærke tænderne, der er rigtig gang i dem.
Og vi har lagt nye uge billeder ind af hvalpene.

Hvalpe række følge

16 September 2011
Der taget nye billeder af hvalpene, de arter sig super godt, der er blevet mere liv i kassen de er begyndt at kravle lidt mere rund, DeLuxe tager sig rigtig godt af hvalpene, og vores han hund vil så gerne kikke slikke og snakke med hvalpene, jeg tror han glæder sig til de kan begynde og lege.

Hvalpe række følge

09 September 2011
Hvalpen er nu blevet en uge gamle, de arter sig super godt, vores tid bliver brugt på at studere dem. DeLuxe ser heldigvis ud til at klare det rigtig fint, selv om det var en skidt start for hende, men hun spiser og ligger hos hvalpene, holder dem rene og er en rigtig god mor. Vores hanhund følger nøje med han vil så gerne stå og kikke på hvalpene, og snuse til dem, men hans lege time skal nok komme. Vi har taget billeder vi har lagt ud. Vi har næsten også besluttet os for navne, vi skal lige være sikker på at det passer til hvalpene, men mere om det senere.

Hvalpe række følge

04-05 September 2011
DeLuxe havde det fint hele lørdagen, passer hvalpene som hun skal, hun så bare så glad ud, jeg har tjekket maven, den er dejlig bød at røre ved. Søndag hen på efter middagen begynder hun af få veer igen, og hun bliver mere og mere mat at se på, vi konstatere noget hårde ved hoften som om det var en hvalp, jeg ringer til min dyrlæge for at få et råd, kør til vagt lægen med hende, og få tjekket om der er flere hvalpe i hende, vi fik taget et røntgens billede og der ligger tre hvalpe endnu, han vælger at give hende væske og penzelin, og noget feber ned sættende, så blev vi sendt hjem, da vores egen dyrlæge åbnede her til morgen stod vi klar med DeLuxe, og gjorde klart hvad der var galt hun røg på operations bordet med det samme, og fik fjernet hele livmoderen, der var 4 hvalpe mere inde i hende, Øv en grim oplevelse, hun er kommet hjem til hvalpene igen det er heldigvis ikke gået ud over mælken. Alt den uro gjorde at vi mistede den første fødte. men vi har fem hvalpe endnu og vi vil beholde en selv, da DeLuxe ikke kan få flere hvalpe.
 
03 September 2011
DeLuxe har fået hvalpe, et dejligt kuld på 6 sunde hvalpe, Started  i går kl 19.00 det gik stille og roligt ind til sidste hvalp, den ville ikke ud, så vi måtte lige et smut til vagtdyrlægen kl. 7,30, der fik hun en sprøjte der satte gang i fødslen, 45 minutter efter var den ude, og DeLuxe virkede meget mere tilfreds. Kl. 9 ringede vores egen Dyrlæge for lige at høre om der var nogle problemer, det er da service, hun gav lige et par gode råd også. Det er alle tæver, hun har født 3 tigert 3 røde, de er sunde og raske og røg på patterne med det samme uden problemer.
Der kommer enkelt billeder, af hvalpene snart, idag

Hvalpe kassen

Hvalpe række følge

27 August 2011
Det har ikke gået for godt med opdateringer, her på det sidste, men en af mine hvalpe købere sagde, at nu var det tiden og hun har ret der er ingen undskyldning.
Vi er helt sikker på at der er hvalpe i DeLuxe, hun er blevet meget fyldig, det startede tidligt med at det bulede ud ved ribbende, og der efter er det flytte ned af, og det tegner til at der er noget, så jeg lægger lige et par billeder til selv syn, som er taget her en uge før, i morgen gør jeg hvalpe kassen klar, og så tager vi os en lur i den så hun kan føle tryk heden, inden det går løs.

12 Juli 2011
Lone har byttet sig til en ny islænder hest, vi forventer at den kommer hjem i oktober måned, når den er klar til det.
2-3 Juli 2011
Vi har været i Gochsheim og parret DeLuxe der var 814km derned, det var en længere køretur på 8 timer men det gik rigtig godt og vi havde 2 rigtig gode parringer. Den han hund vi har brugt denne gang har nogle super sundheds linier, han er utrolig smuk, har vundet helt vildt på udstillinger, han vil arbejde jeg har set film fra et par prøver, han er tigerstribet med hvidt, vi håber at der bliver noget rigtig godt ud af det.

DeLuxe

www.Brahmson.de

1 Juli 2011
Deluxe er gået i løbetid, 3 måneder forsinket, men det er jo ikke noget vi bestemmer. Vi skal parre i morgen, vi har været nød til at finde en anden hanhund, da den vi havde beslutte os for, ikke kan i weekenden, men dejligt at vi har Susanne og Gert Popp til at hjælpe os, de har fundet en super hanhund, som jeg futter ned til i morgen, i Tyskland
 
10 April 2011
Sidste dag i Årslev cup Svalur Abel bestod ikke han fik kun 14 point i en SPH1 det var simpel hen for svært for ham, færten var væk, Deluxe var oppe i en SPH2 der fik jeg kæmpet hende igennem til 70 point, der var ikke meget fært og de brugte meget energi på at søge efter det. Men det var alligevel meget positivt DeLuxe blev Nr. 1 i SPH2 og Svalur Abel Blev Nr. 2 i SPH1 i Årslev Cuppen.
 
09 April 2011
Vi var oppe i en SPH1 med DeLuxe det gik ikke så godt vi fik 50 point, det gik galt i 2 knæk hvor der var mange sten og hun kunne ikke få færten, jeg var ikke god nok til at hjælpe hende, så det gik ikke i dag.
 
08 April 2011
Vi har kastet os ud i Årslev cup første dag gik rigtig fint Svalur Abel bestod SPH1 for første gang med 88 point, Deluxe var oppe i en SPH2 og fik 89 point. De gjorde det begge rigtig godt trods kraftig blæst hen over markerne.
 
22 Marts 2011
Svalur er solgt, og kommer ikke tilbage til os, vi håber de bliver rigtig glade for ham, og behandler ham rigtig godt.
 
12 Februar 2011
I dag er det Natalies fødselsdag hun bliver 12 år
 
22 Januar 2011
Svalur er flytte hjemme fra, vi har fundet en pige som har ham på prøve nede i Svendborg hvis de kan sammen får hun lov til at købe ham. Det tegner i hvert fald godt ind til vider.

03 Januar 2011
I dag er det Kenn's fødselsdag han bliver 16 år
 
01 Januar 2011
Vi ønsker alle et rigtigt godt NYT ÅR