28-Februar 2006

Mandag havde jeg nogle lange samtaler med dyrlægen og Kennel Carolinekilde for at være sikker på at vi havde fundet den rigtige løsning nemlig aflivning, vi kunne ikke holde ud og se de smerter at Chang havde han var begyndt at buge mere i ryggen og gå på siden af sit højre ben, han hylede hver gang han rejste sig op og når han skulle løfte bagbenene mere en 5cm, han blev knap et År, så det var en meget svær beslutning, han var faldet rigtig godt ind i vores familie, så det bliver et stort tab for os og rigtig synd for Chang, men nu har han fred og ingen smerter.

23-Februar 2006

Det virkede som om at det gik lidt bedre her mandag, tirsdag, men her natten til torsdag hylede (skreg) han 3 timer pga. at han havde ondt, han ville ud, men han turde ikke at gå ind igen, fordi det gjorde ondt når han skulle over dørtrinet, det var en rigtig kedelig oplevelse nu håber vi at dyrlægen har et eller andet i posen når vi skal snakke med hende på mandag.

15-Februar 2006

Jeg havde en længere, samtale med dyrlægen, hvor hun fortalte om sygdommen, chang havde fået i rygsøjlen, det er spondolysis, det starter som en form for betændelse, så han får pencelin i håb om at det kan stoppe det, men ellers er der ikke meget at gøre ved det, hun ville gerne have at pencelinen skulle have lov til at virke så skal vi snakke samme om 14 dage.

13-Februar 2006

Chang har ikke fået det bedre, og vi har været ved dyrlægen med ham her til morgen de beholdte ham, for at tage bilder i løbet af dagen, og resultatet var ikke godt, der var en skygge mellem de nederste 2 led på rygsøjlen og det skal undersøges nærmere.

07-februar 2006

Chang har været depri, et stykke tid, og det har virket som om han har undt i hofterne, vi fik noget smerte stillende af dyrlægen, hun sagde, at det kan være vokseværk, det hjalp på humøret og gik fint et stykke tid.

20-December 2005

Chang, er ikke meget for at komme med ting, hen til mig, så vi træner i stuen, og på køkken gulvet, det bliver da bedre og bedre, nu er han begyndt at komme efter et stykke tid jeg skulle jo gerne op til prøve når han fylder et år.

26-November 2005

Chang har været på udstilling det gik rigtig fint det er mest mig der skal lære og løbe med ham. Vi fik da en første præmie og blev 2 vinder med SL.

20-september 2005

Så blev banditten 6 månder en gang imellem høre han efter hvad vi siger

fræk og klar til at lege især i haven der skal der bare ske noget hele tiden

10-september 2005

Nu er Natalie begyndt at træne Chang

4-september 2005

Vi var til Årsvinder udstilling i Viborg han fik da en første præmie med SL. Det var vi helt tilfreds med det var sjovt at være med.

25-Juni 2005

Vi har været på udstilling, med Chang, det gik rigtig godt, han fik rigtig mange gode oplevelser, og blev præmieret med særdeles lovende, og en 4 vinder så det var flot.

26-Maj 2005

Nu har vi fået en Boxer, men er den ægte JOJO, vi tager hunden, og ligger den i sofaen og siger den skal sove, hvis den ligger med benene lige i vejret,
så er den ægte og det gjorde den.

22-Maj 2005

Så blev Chang 9 uger det går rigtig fint, men han oplever også mange ting han virker glad og tilfreds. fru'en var bekymret om han spiste nok så vi vejede ham da der var gået 5 dage og da havde han taget et halvt kg på. Han har været ude at gå med snor det var ikke så sjov han kunne ikke lide når det strammede om halsen så begyndte han at bakke.

16-Maj 2005

På vej ud til haven der er mange skønne ting der skal undersøges; han elsker at være ude og lege på græsset.

Lidt leg med alle i haven er det sjoveste af alt

15-maj 2005

Nu har vi fået Chang Hjem og det gik rigtigt fint med køreturen hjem han græd lidt, men det gik hurtigt over.

Vi var ude at lege på græsset og det var alle tiders halen lige op og så var Chang klar til at følge efter os.

Hans nye kurv blev prøvet med det samme og den var vist god nok han havde fundet et fristed

Og her til sidst ja så fik han en slapper var helt færdig det var også mange ting på en dag, men han er glad