Navnet Svalur.

 

Jeg havde længe snakke om at jeg gerne ville lave en hjemme side, det var jo bare at komme i gang, men navnet hvad skal man kalde sådan en hjemmeside, det var vigtigt at ordet ikke var for langt, det skal være nemt at huske, og være nemt at skrive i en email adresse, jeg fandt en masse danske ord, men de var brugt. Fruen kom med det forslag at vi kunne opkalde siden efter vores første islænder navnet er Ernir, men det er der ikke mange der kan sige og så betyder det ørn og hvordan kan man få det passet ind, nej det gik ikke.

Vi kunne jo bare gå vider til næste Islænder det er Svalur, det er nok den islænder vi har været mest fælles om, og ordet betyder køligt eller svalt så det var det vi valgte, vi mente at det kunne vi godt være bekendt at bruge i mange forbindelser.

Maj 2005 var hjemme siden svalur.dk oppe at køre vi har opbygget den der fra, til der hvor der er nu, men vi arbejder stadig vider med at forbedre den, og kommer med så mange historier om vores dyr som muligt.

I marts 2008 besluttede vi at søge Kennel navn til vores boxer DeLuxe, fordi vi kunne godt tænke os at avle en han hund til os selv, og da ville det jo også være rart med det rigtige navn, det vi så blive noget lunde som Svalur A........... hvis det lykkedes at få den rigtige han hund, hvis der kommer flere hvalpe vil vi udbyde dem til salg, for at glæde andre familier.

Hvis i en dag møder en Heste trailer med navnet Svalur bag på eller en campingvogn så er vi på vej ud for at arbejde med vores dyr.