Atibox SPH - VM 2007
Afholdt af Boxer klubben og Gr. Årslev

Det må jeg da deltage i Atibox SPH-VM
Som sagt så gjort.
Men det starter for længe siden, man er jo nød til at træne og der er nogle prøver der skal være bestået. SPH-VM og konkurrence klasse 2 kan jeg ikke klare da min hun ikke er gammel nok til at kunne bestå de prøver der er adgangskrav, men der er konkurrence klasse 1 der er adgangs kravet en BP-AB som minimum og den havde vi, så er det bare at træne efter den, hvor svært kan det være, jeg har en mark på 5 tønder land 2 tønder med græs, der kan vi nok ligge nogle spor eller 47 som jeg har gået for at træne, det største problem var genstandene, så der har jeg sat meget ind, når det går godt med genstandene, går det skidt på sporet, men jeg var bare nød til at gå.
I sidste øjeblik beslutter jeg at sætte vores hoved kvarter ned til Fåborg, så kunne jeg tage stilling til om jeg skulle ud at krutte DeLuxe af, eller vi bare skulle tage til sporet uden at gøre noget, vi var i Fåborg kl. 13,00 vi fik stille op, og var ude at gå en lille tur, og fået tjekket internet adgangen da jeg havde lovet at skrive resultaterne på, så hurtigt som muligt, ellers tjener det ikke noget at have en hjemme side. Kl. 14,30 tog vi ned til Klinten, hvor der skulle være dyrlæge tjek, hun var ivrig som hun plejer, men DeLuxe var ok. der var ikke noget at lave mellem kl 17,00 og kl 19,00, der havde jeg aftalt at jeg skulle spise sammen med nogle fra klubben, i deres lejlighed, og vider til lodtrækningen om aftenen, jeg trak nr. 4 det betød at jeg var færdig inden Kl. 12,00 om lørdagen, jeg syntes at det var rigtig godt, jeg var spændt.
Lørdag stod vi op kl. 7,00 og var ud at gå en tur, DeLuxe var klar, men lidt for meget, jeg besluttede at cykle en tur med hende, når jeg havde spist morgenmad, op på cyklen og i gang der var gang i hende, vi cyklede i Svanninge bakker ca. 2 km så knækkede pedalen af cyklen op af en bakke, for f....., hvor gjorde det undt, men jeg måtte gå til bage til campingvognen, og stille cyklen, vi var ude at løbe langsomt og træne lidt men det var svært at bruge hendes energi.
Kl. 8,45 kørte vi ned til klinten, hvor vi skulle mødes. Lone skulle hjælpe i køkkenet, hun havde en brunsviger  med som vores lokale bager havde givet, i anledningen af, at jeg skulle deltage i VM, vi skulle også stille med en servicevogn, så dem på sporet kunne blive serviceret med mad, kaffe og kage.
Kl. 9,45 kørte vi ud til sporet, hvor vi skulle gå det var nogle lækre arealer, kornet var lidt højere en der hjemme, men det blæste en hel del ca. 13-14ms, og det var meget kuperet, men det skulle nok gå. Vi fik at vide hvordan vi skulle lække sporet af Knud og han skulle hjælpe os igennem, hvor og hvornår vi skulle gå, det var ok hele stemningen var rigtig god, men efter lidt tid fandt jeg ud af, at der var en hund der var yngre en DeLuxe, jeg havde satset på at jeg var den yngste, så nu var jeg nød til at vare bedre en den, der var 1,5 måned forskel.
Det var planlagt så godt at vi alle kunne høre alles kritik og få at vide hvor mange point de forskellige fik, men jeg havde en hund med krudt i så jeg var ude at lufte hende efter jeg havde set de 2 første som var dansker den ene fik 86 of den anden fik 48 de sagde at vinden drillede. nr. 3 var den yngste hund den fik 70 point den lavede en kanon start, men de blev også snydt af vinden, jeg var så ude at ligge mit spor ca. 200 skridt  på første langside 2 langside ca. 120 skridt med første genstand. 3 langside ca. 190 skridt med en genstand, sidste langside var ca. 100 skridt med en genstand i enden. så var det bare at vente på at det skulle gå en halv time til jeg skulle gå det er ret lang tid, når men bare skal hente hund og vente Deluxe var ivrig meget ivrig, så jeg ville bare være glad for at bestå, men jeg ved hun kan.
Da det blev vores tur var hun meget ivrig kunne næsten ikke stå stille der skulle bare ske noget, men vi kom i gang vi fik en god start hun lavede lige et par krøller på første langside og klarede første knæk i lidt for stor bue og op til genstanden, jeg kunne se den så jeg var spændt på om hun ville stoppe og de gjorde hun så godt så langt jeg fik hentet genstanden og vi skulle videre

DeLuxe er blevet trænet med at få belønning ved hver genstand og her ved første var der ikke nogen, da jeg havde taget genstanden og der ikke var nogen belønning satte hun hurtigt i gang jeg nåede ikke at få hende ned i fart inden næste knæk så hun gik over men jeg blev stående i håb om at hun selv fandt det, men jeg måtte sætte hende på, og der efter blev hun forvirret af at det havde hun aldrig prøvet før og vinden drillet, når hun snusede i fodsporet fulgte hun det ud i vinden retning og kunne ikke finde det, jeg syntes ikke det var særligt sjovt, jeg måtte sætte hende på igen , Dommeren sagde det var sidste gang, jeg måtte sætte hende på, vi kom ned til anden genstand der stoppede hun heldigvis også, hun var på sporet igen tog knækket ok og kom til enden, hun stoppede ved sidste genstand også men stod lidt uroligt, men vi var igennem.
Der var så kun at melde fra og få kritikken og der blev bestemt ikke givet ved dørene det blev oversat til tysk og somme tider engelsk, men dommeren havde oplevet det samme som jeg og lidt mere, vi fik 71 point så var vi da i det mindste bestået og vi kunne så begynde at holde øje med, hvor vi ville blive placeret, lavede lidt sjovt med det, jeg var bare glad for at være bestået.
Lørdag aften var der fest aften lidt god mad og drikke ikke noget vildt nogle skulle op til prøve næste dag og vinden havde gjort os lidt trætte vi var i seng kl. 23,30 vi skulle ikke køre mere end 2km til campingvognen det var rart.
Om søndagen var vi ude på sporet lige fra om morgenen til kl 15,00 jeg skulle have pakket bilen jeg skulle køre alle ting tilbage til klubhuset når vi var færdige det blev lidt presset til sidst. Da vi kom tilbage til Klinten var vi i god tid så vi kunne nå at få lidt at drikke. Der manglede folk til at gå med skilte, min søn måtte gå med Danmark skiltet. Vi kom ind lande vis på en lækker sandstrand med udsigt ud over vandet og med sol nedgangen i baggrunden det var en rigtig flot afslutning, på nogle rigtig gode dage, DeLuxe blev placeret som nummer 6
Boxer-klubben gav champagne til det danske hold til sidst det var bare rigtig godt der var en god stemning der blev taget gruppe billeder både med og uden hund og der blev pjattet og snakket vi havde haft mange timer med sjov og spænding de sidste par dage, der blev snakket om at vi skulle tage med til VM næste år vi havde været et godt hold og vi kunne godt ryste konkurrenterne både som vi gik spor og vores sammen hold og gode humør.
Den der vandt konkurrence klasse 1 som DeLuxe deltog i var Claus fra Gr. Årslev han fik 100 point og det koster en tur i baljen han var ikke så stor da han kom op. Vi sluttede af med at få en kop øl oppe i en af lejlighederne inden vi skulle hente campingvogn og jeg skulle ned til Gr. Årslev og Læsse borde, stole, øl og sodavandskasser gryder komfur og hvad der ellers var taget med. Jeg var hjemme kl. 21,00 så skulle lige opdateres resultater på atibox hjemmeside og skrive lidt på Gr. Årslevs hjemmeside så det blev sent, men jeg var glad jeg havde en kanon oplevelse inde i mit hoved. Mandag skulle jeg havde taget fri jeg var bare træt.