Her viser vi lige et lille udsnit af vores have

Det vi har her er i forgrunden et have bassin, Jeg syntes at vi skulle have fisk i haven, men argumenterne siger hvis vi graver et bassin ned i haven falder ungerne og hunden i. Og hvad gør man så, jo man stiller det oven på jorden bygger sten uden om så er det klaret, et fiske bassin.
I starten så det da noget lunde ud, men lidt tamt, så fik vi fat i en masse hedera sådan noget skrammel der skulle have været smidt ud, Man planter dem rund om, det så ikke ud som om de overlevede, men pludselig begynde de at vokse og nu dækker de det hele vejen rundt, så skal vi da kun holde vandet rent.
Ja ja det skal alle flotte haver have rodedendrum, og så steg husets værdi med 100%. de blomster og ser pæne ud på afstand men når man kommer tæt på ryger skønheden de blomster kun i kort tid og så vokser de sig klar til næste år. Lad vær med at bruge tid på sådan nogle huset's værdi stiger ikke og så er det ikke så kønt.
Det kønneste i vores have er hvert andet år når hækken blomster. blomsterne er helt hvide, og så er der mange af dem, det er bare skønt at se på. Årsagen til at den blomster mest hvert andet år er fordi, når den i år, er færdig med at blomstre, klipper jeg den, og så kommer der ikke, så mange blomster til næste år
Til et hus høre der også et drivhus, hvor jeg laver krukker tidlig klar, så foråret starter tidligt derefter laver jeg jo agurker. Drivhuset var et jeg fik for at pille det ned så det er en af de gode ting i haven og hvis vi savner jobbet kan vi jo gå der ind.
Vi er jo præet af fjernsyn, diverse have udsendelser, hvor de viser, hvordan det er så kønt, at have det stående i krukker, det er det da også, så er der også noget at bruge drivhuset til, når det er for koldt til agurker og krukkerne bliver lidt tidlige færdig og man kan starte forår og sommer lidt før.
Vi har lavet et højbed, hvor vi har plantet stauder der ikke, skulle blive over 40cm. men den tommestok, jeg bruger kommer talende lidt for hurtigt så det passer ikke helt, men pyt det ser godt ud som en helhed. Der stadig lidt ledige pladser, hvor jeg ikke har fundet, det der passer ind endnu det må jo ikke koste så meget
I højbedet var det meningen, at vi skulle have sat en bænk, så kunne vi sidde og nyde de kønne blomster det kommer løbende fra om foråret, og have et godt udsyn ud over heste foldene, markerne og i dejlig skygge og læ fra træet, bænken har vi ikke fået endnu, men den skal nok komme af natur træ så, hvis vi finder et skævt bræt.