Vores ferie 2007

Vi besluttede at tage en tur til mols i år, vi fandt en campingplads ved DCU http://www.camping-mols.dk et godt hjørne lige op af en boldbane, så var der en chance for at der kunne trænes lidt med DeLuxe, troede vi, men det så lidt anderledes ud end på billede. Vi var trods alt så heldige at der ikke var så mange der hvor vi havde valgt plads og lige ved siden var der lidt oversvømmelse så vi fik et stort areal for os selv lige ind til sidste dag. Vi fik taget et billede af DeLuxe hvor hun står og holder øje med alle de andre på pladsen der var mange hun gerne ville leje med
Vi var selvfølig inde at se skibet et imponerende stykke træværk det har været en arbejds plads for 420 personer så det må have været mangel på plads Vi fik forvist en affyring af en kanon det var et ordentligt knald det kunne give.
Vi var en tur i mols bjerge lækker udsigt og et fedt område at gå tur i, hunden hyggede sig gevaldigt, den elsker at rende op og ned af bakker. Jeg tog et billede af Æbletoft fra bjerget det ligner jo noget syd fra.